Cool sida

Fick ett tips på syrrans blogg om en cool sida, var genast tvungen att testa.. trodde först att allt bara stod på japanska, men det visade sig att att det fanns en "engelsk-knapp". Men det gick bra på japanska också.
 
Bakumatsu Koshashin Generator


Kommentarer
Postat av: Weronica - En mammas dag

Ja, visst är det coolt med lite old touch på fotografierna. Ert tidlösa hus gjorde sig även så!

2008-10-28 @ 08:26:05
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: maria

Coolt!Tack för lånet! Ska genast börja spåna på mitt inlägg. Förhoppningsvis lägger jag ut det i veckan.Och du jag lovar att visa mej med mina med;)Kram kram

2008-10-28 @ 08:58:05
URL: http://lundinsnyahus.blogspot.com
Postat av: ColonialEast

Men halloj - vart har jag hållit hus! Har missat NIO inlägg - flaggstångsresningen, inredning av kontor, bakning, flera fester, uppförande av komplett hus osv. Helt otroligt! Vilken energi du har Viveka!!!Vilket fantastiskt hus - det röda! Wow! Vilket hus, vilket läge! Hoppas vi får se mer!Angående skänken. När jag var mycket i Kina så skeppade jag hem möbler själv men nu är jag ju aldrig där så jag har beställt via Bazaar. http://www.baazar.se/shop/index.php Kolla under designa/rita själv. Leverans i Januari. Och mycket prisvärt tycker jag. Min kommod går nog på ungerfär hälften (!) mot om jag köpt en vanlig medelpriskommod på bygghandeln ....PS. Såg att det var min sida på skärmen. Kul!

2008-10-28 @ 09:17:20
URL: http://colonialeast.blogspot.com
Postat av: Fialia

WOW vad snyggt det blev! Vi får testa actions i PS också. Så att man kan printa ut med

2008-10-28 @ 09:19:07
URL: http://scrappa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0