Undersökning

Här till höger har jag just lagt in en undersökning om vilken tidskrift du helst läser. Är lite nyfiken på det nämligen. Har du någon annan favorit, blir jag glad om du skriver det i kommentarerna.
Om du läser inlägget genom bloggkoll/bloglovin, så är det inte säkert att du ser undersökningen, klicka på "Till bloggens startsida" så dyker den upp.

Kommentarer
Postat av: Cindy

Hej Viveka.... köpte igår VÅRT NYA HUS tidningen, såg ert hus och dig i den :-)

Ni ser ut och haft det bra på Island. Ha de gött och njut av ert hus. Kollar din blogg alla dagar. Kramar från oss på björkbacken.

2008-10-16 @ 09:32:42
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Petronella

Hejsan!

Lyckost Cindy då. Jag har verkligen letat och letat men inte hittat tidningen :O( Trist! Vilket fanatstisk resa ni verkar ha haft. Man riktigt längtar dit. Väldigt fina foton med. Fler snygga bilder lär det väl bli nu när du ska läsa kursen?! Ha det bra i rusket...eller i södra Sverige kanske det är sol? Kram Petronella

2008-10-16 @ 12:52:01
URL: http://pellanochorjanbyggerhus.blogspot.com
Postat av: Bergagårdens Lina

Röstar på Lantliv men jag är ju också, byggnadsvårdsnörd som man är, ganska frälst i Gård och Torp!Ha det bra!/Lina

2008-10-16 @ 15:59:21
URL: http://www.bergagardens.blogspot.com
Postat av: maria

Ursäkta men jobbar du på något Isländskt reseföretag?Vilken härlig resa du just bjöd OSS på! Vilka bilder!Imorgon börjar jag med mina planteringar och vet du! fick just veta att de kommer från Skåne. Fast jag vet inte exakt vart i skåne. Jag låtsas att de fanns i närheten av dig;)Hm, ser inte någon ruta med Expressen här bredvid;)Kram Maria

2008-10-16 @ 16:08:16
URL: http://lundinsnyahus.blogspot.com
Postat av: Sofias

Halloj!

Har kryssat i min favorit som är Sköna Hem. Därför läser jag din blogg då ni har ett riktigt skönt hem:)Mvh

Sofias

2008-10-16 @ 16:24:17
Postat av: hemmabloggaren

Röstat och klart - på Elle interiör. Verkar höra till minoriteten av dina läsare men strunt i det, gillar din blogg stenhårt.

2008-10-17 @ 09:10:39
URL: http://hemmabloggaren.blogspot.com
Postat av: Caroline

Åh, jag kunde kryssa i de flesta - både Lantliv, Sköna Hem, Allt i Hemmet och Gods och Gårdar. Men den tidning som faktiskt allra oftast få följa med hem från tidningsstället är Residence. På något sätt lyckas redaktionen där trycka på exakt rätt inspirationsknappar hos mig varenda gång jag läser den. otroligt bra blandning av nytt, modernt, gammalt, vintage, dyrt, billigt - och inte minst FRÅN HELA LANDET! Jag är urtrött på alla tidiningar som bara rapporterar från vårningar i Sthlm city och villor i Saltis, Lidingö, Tyresö och Sthlms skärgård och någon enstaka gång en skånelänga på Österlen. Inte för att det inte är fint - alltid så läckert - men det finns ju så otroligt mycket i fint i resten av landet också! Och Norge. Och Danmark. Här brukar Residence få till det väldigt bra. Oj, det här blev visst lite långt. Men du fattar säkert vad jag menar... ;) Ha en härlig helg nu och hoppas att regnet håller sig borta så vi får mer härlig trädgårdsinspiration från dig! Stor kram Caroline

2008-10-17 @ 11:01:45
URL: http://www.karlsebakken37.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Hej!

Jag gillar verkligen din blogg. Ni har byggt ett otroligt vackert hus och det är roligt att du även visar hur det går framåt med er trädgård. Bästa inredningstidningen är Vackre hjem och interiör, tycker jag.

Hälsningar från Charlotte i Borlänge

2008-10-18 @ 21:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0