Byter mottagare

Efter att ha skänkt drygt 2000 kr till Unicef med mina reklampengar från bloggen, har jag nu beslutat att låta pengarna detta år gå till Rädda Katten. Inte för att jag tycker att Unicef gör något fel eller att jag inte tycker att det är ett viktigt arbete, men för att jag känner att det behövs hjälp på fler ställen.

Jag vet också hur mycket det betyder för folk som är engegerade. Som tex Maria-Isabel, ni vet hon med bloggen Vintage & Morrhår, hon berättade för mig att förra veckan gick hon upp kl 5 varje morgon för att fånga in katter i ett område i Lund. Hon gör ett fantastiskt arbete och jag tycker, som hon, att det är förfärligt hur en del behandlar katter.

Jag hoppas att jag får in riktigt mycket pengar som kan gå till att kastrera och på andra sätt ta hand om katter som har fått en svår start i livet.
Vill ni också vara med och hjälpa till?


Skänk pengar, bli stödhem eller adoptera en liten katt.

För er information slutar jag inte att ge pengar till behövande barn, men just de här pengarna går nu till Rädda katten

Kommentarer
Postat av: c

Stockholms katthem gör mycket gott.http://www.katthemmet.nu/

2009-03-19 @ 00:42:27
Postat av: Linda

Ett mycket bra val! Rädda Katten är en bra och viktig föreningen som jag såklart är medlem i :)Jag känner Malin som ordförande, jättegullig tjej!

2009-03-19 @ 07:39:53
URL: http://lindasdagar.blogg.se/
Postat av: Maria-Isabel

Åhh, Viveka, nu sitter jag här med tårar i mina ögon.... Så otroligt GLAD blir jag!! Nu bölar jag oxå!! Tusen tusen tack för att du tänker på de hemlösa katterna som så ofta glöms bort bland andra djurskyddsproblem trots att de i själva verket är Sveriges allra största djurskyddsdilemma. Du ska få veta hur varenda krona kommer att användas och kan redovisa det för dina läsare här på bloggen!

Tass, tass, tass!!

2009-03-19 @ 07:41:24
URL: http://vintagemorrhar.blogspot.com
Postat av: Malin

Maria skickade ett mail till mig med en länk hit .. och jag blev riktigt glad när jag läste på din sida! Vilken underbar start på dagen!! Tack så hemskt mycket, det behövs verkligen och helst nu när vi, mest Maria-Isabel, har dragit ihop ännu ett projekt för de hemlösa katterna! Hon gör ett helt underbart jobb..Tack än en gång från oss alla!!

Kram

Malin

Ordförande Rädda Katten

2009-03-19 @ 07:57:38
URL: http://www.raddakatten.se
Postat av: Merja

Vilket klokt val, tycker du gör alldeles rätt att välja något lokalt och som Maria-Isabel skriver att de oftast glöms bort. Kram Merja

2009-03-19 @ 09:38:18
URL: http://detlillahuset.blogspot.com
Postat av: ikakansjälv

Min gråa lilla fyrbenta älskling hittade jag via KKS. Han har tytt sig till mig från dag ett, för mig är han väldigt speciel. Liten o rädd men ack så tuff han kan bli. Min lilla sängvärmare o m bra boll är vad han är. Katthemmen gör ett jätte bra jobb.

2009-03-19 @ 09:42:46
URL: http://ikakansjalv.blogspot.com/
Postat av: Lena

Vad roligt Viveca! Vill hemskt gärna se ert vackra hus på riktigt. Jea är en stor favorit, beundrar hennes driv och så är hon roligt dessutom!Mycket lovvärt initiativ att skänka pengar till det här ändamålet! Sitter här med min vackre Sune brevid mig och påminns om hur orättvist livet är. Han får så mycket kärlek medan andra katter svälter ihjäl och får stenar kastade efter sig...Bra!/L

Postat av: Solåkra

Jag tycker att det är ganska fantastiskt att du är villig att skänka reklampengarna. Unicef, katter, eller något annat välgörande ändamål. Det finns många behov ivärlden. Att djurplågeri, som att ha sommarkatt, överhuvudtaget finns i vårt land år 2009 är ofattbart. Tack!

2009-03-19 @ 10:24:47
URL: http://solakra.blogg.se/
Postat av: Brunkullan med mosipperötter

En bra anledning tycker jag:)

Och väldigt fina hus du fotat!!

Susanne

2009-03-19 @ 10:40:40
URL: http://www.fantastiska-fyran.blogspot.com
Postat av: Inspirera Mera

Vilket underbart initiativ av dig! Jag har själv varit akuthem åt en hemlös katt som nu fått ett livslångt och kärleksfullt hem.

Kram Sandra

2009-03-19 @ 14:09:47
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Willewira

Jag tycker att det är ett mycket bra val av dig!!

Alla dessa stackars katter som överges för att helt klara sig själva.... Fruktansvärt!!Tänk om vi människor använda huvudet först när vi står inför möjligheten att få hem ett djur.... Klarar vi detta? Har vi tid? Vet vi vad det innebär?Jättebra att du uppmärksammar detta genom att skänka reklamintäkterna till hjälp för hemlösa katter! Super!Nu ska jag klicka lite extra... ;)Ha det gott!

kram

Willewira

2009-03-19 @ 14:17:10
URL: http://morkarinstappa.blogspot.com
Postat av: Malin

Helt OK för mig, både barn och katter är behjärtansvärda ändamål.

Hälsar

/Malin

2009-03-19 @ 16:40:12
URL: http://twoswedishcottages.blogspot.com/
Postat av: maria

Det är fint av dig Viveka att du engagerar dig och skänker pengar till olika organisationer.Mina föräldrar hade olika fadderbarn när jag växte upp. Kommer så väl ihåg då jag och mina bröder brevväxlade med de barnen. Minns att Carlos från Colombia blev läkare och Mamata från Haiti blev sjuksköterska på det barnhemmet hon själv växte upp.När jag själv senare började arbeta gjorde jag som mina föräldrar, skaffade fadderbarn:)Något helt annat..... vad kul att du blivit sport intresserad:) Riktigt kul att du även fått Micke engagerad i Balrog, nu har vi alltså två nya supporters..... från Höllviken!!! Coool;-)Kram Maria2009-03-19 @ 21:19:53
URL: http://lundinsnyahus.blogspot.com
Postat av: anne

Bra, jättebra....Kan inte förstå hur man kan behandla djur ovärdigt...Kramkram Anne

2009-03-19 @ 22:07:21
URL: http://stjarnorochchampagne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0