och för er

och för er som inte vet vad rullebör är:

wheelbarrow på engelska... ganska likt "rullebör", en bör man rullar, barrow on wheels...

Kommentarer
Postat av: Maria-Isabel

Vilket arbete Micke har lagt ner på staketet, men sedan blev det ju riktigt snyggt också! När börjar han med badhytterna hihi? I nästa vecka är jag på kolonin på onsdag och veterinärbesök på torsdag (samma dagar varje vecka...). Katterna börjar tack och lov att sina, men än finns det en hel del kvar om man räknar in angränsande område, men det går undan i alla fall. Ha nu en riktig härlig söndag, själv deklarerar jag hela dagen blää...

2009-05-03 @ 07:54:36
Postat av: Lotta- Livets väv

Vilket jobb ni lägger ner! Ett sånt vackert staket och ett så vackert hus! Den här helgen har man ju faktiskt inte kunnatlåta bli att jobba med kropp, armar och ben! Kirskål kan ätas! Som spenat! Så du har myyyyyyycket mat på utsidan staketet fniss. Vinner du kampen mot kirskålen?

2009-05-03 @ 08:10:50
URL: http://livetsvav.blogspot.com
Postat av: Liw

hahaha klart man vet vad en rullebör är :) Ert staket blir jäättefint! När jag ser ert hus tänker jag alltid på madicken :)

2009-05-03 @ 09:44:36
URL: http://hilleshog.blogg.se/
Postat av: Kari

Og på norsk heter det trillebår... :-D



Kari :)

2009-05-03 @ 10:46:44
Postat av: Jag, mamman

Tack du snälla =D, lät ju riktigt skoj istället för vårt gamla tråkiga skottkärra som vi nu här uppe kallar det. Tror jag ska börja säga rullebör jag med ... med ett litet skorrrr på slutet ;)

Kram och hoppas att du blir av med den jäkla kirsen.

2009-05-03 @ 10:55:06
URL: http://mammatanke.blogspot.com/
Postat av: Aggie



.....höhöhö........glöm inte ta med din rullebör till insidan av staketet - jag lovar, de attans kirskålarna kommer att vara där också......höhöhö, skrockade den skadeglade!



Och vem har vi att skylla på, jo, jag har hört att det var munkar som tog med kirskålen från "kontinenten" (lär vara god som sallad, men där går gränsen, iaf för mig. Gäller musslor oxå, men det hör ju inte riktigt hit!)......ibland kan allt religion ställa till det............puh!



Ha det så underbart!

Agneta!





2009-05-03 @ 12:14:43
Postat av: Lisa

Jodå, det hade jag redan räknat ut! Men själva ordet låter ju lite åt det danska hållet...men kanske inte så konstigt!!:)



Kram

Lisa

2009-05-03 @ 18:09:49
URL: http://lisastorp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0