Lite höstigt

Trots att det fortfarande är så varmt att vi kan ha köksdörren stående öppen hela dagen börjar det kännas lite höstigt. Det är något i luften.. kan det vara fuktigheten eller vad är det? Det luktar t.o.m. höst..

Den andra dörren är klar nu, så här fint ser det ut när båda dörrarna sitter på plats. Nu ska det fixas inuti, men det kan man ju göra i vinter. Det är ju ingen sådan brådska med dem.

I rabatterna vid garager växer det jättemycket jus tnu. Härligt. Här frodas ett högt gräs, massor av höstanemoner, vita tobaksplantor och en del riddarsporrar.

Badhytterna från baksidan. Vi har satt in ett litet fönster i varje hytt, inte för att de brukar ha det på strandne, men det ser så mysigt ut. Tänk, mörka vinterkvällar kan man hänga en lykta därinnanför...

Visst är det lite höstigt?? Fast björken i förgrunden här ser ju väldigt somrig ut förstås.

Kommentarer
Postat av: Lena

Du satte namn på det jag funderat över ett par dagar. " Det luktar tom höst" Mycket bra ord och det är precis rätt. En vindstilla, halvvarm dag som varken är mörk eller ljus.

Era hytter blev verkligen fina.

Ha det bra

Lena

2009-09-17 @ 19:16:55
Postat av: Vivi Soltorp

Hej! Åh vad era badhytter är underbara! Så snyggt det blev, ja låter mysigt med lykta där i fönstren...ser det framför mig, ja visst är det höst i luften, speciellt nu i kväll kände jag det, jag frös i munkjacka! Det har jag inte gjort förut...och tom om händerna när jag var ute med hunden brrr vilken härligt kruka där bredvid soffan! Snyggt mot husfärgen, du/ni har så bra smak! kram

2009-09-17 @ 19:54:04
Postat av: Vivi

det skulle vara punkt mellan brrr vilken...osv..jaja kom att tänka på din roliga utmaning i våras om vårtecken, inte lika kul med hösttecken även om jag gillar hösten, men våren är ju så härligt med sommaren och allt som ska komma! Hej då igen/Vivi

2009-09-17 @ 19:55:46
Postat av: InneoUte-Malin

Så grymt snyggt det blir med badhytterna. SÅ mycket mer stämningsfullt än de vanliga förråden man brukar se i trädgård. Verkligen en väl genomförd kanonidé! Ni är ett bra team. :-)

2009-09-17 @ 20:01:48
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: annicap

Höstigt, men ack så vackert på Humlebacken!

2009-09-17 @ 20:18:45
Postat av: Marte

Dere har skapt et sånt fantastikt gjennomført sted.

Helt herlig!!! Kjempefine badehytter!!

2009-09-17 @ 21:57:28
URL: http://martesatelie.blogspot.com/
Postat av: Mamma

Ja, visst luktar det höst - underbart!

Kram

2009-09-17 @ 22:00:56
URL: http://tjernhus.blogg.se/
Postat av: Paula

Hur luktar tom höst? Jag vet inte ens hur full höst luktar... ;)

2009-09-17 @ 22:22:24
Postat av: Proforma - Irene

Så gulligt det blev!

Ja, visst är hösten här nu även om det någon dag emellan kan vara varmt!

2009-09-18 @ 00:40:30
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Annika

Hej!



Hytterna blev jättefina verkligen!! Jag har lite frågor om färgen. Det hytthuset som har grå väggfärg, har det den färg du använder på foder och lister på det vita hytthuset? Ser inte riktigt ut som samma nyans men det kan också vara svårtolkat på en bild.



Trevlig helg önskar jag dig!



Hälsningar annika

2009-09-18 @ 08:38:15
Postat av: Anetteshus.com

Det ser helt underbart ut, Viveka!! Alt sammen!!! For en plass! Visst er det høst selv om trærne ikke er nakne, det kjennes i luften - den er skarpere, tror nesten det var kuldegrader her i natt. Snart på tide å fyre i peisen;)



Ha en strålende helg!!!



Klem Anette:)

2009-09-18 @ 08:40:41
URL: http://anetteshus.com
Postat av: Lisa

Ja, visst är det en härlig tid! Här är nätterna väldigt kalla just nu, men dagarna härliga! Och hösten är här - helt klart!

Vilka härliga bilder från ditt paradis! Bodarna är ju ursnygga!!

Kram

Lisa

2009-09-18 @ 11:23:14
URL: http://lisastorp.blogspot.com
Postat av: maria

Hej hoppsansa,



vad fint det blev med hytterna! Kul att de är olika och i olika färg. Passar så bra ihop och till allt det andra och ändå får de liksom vara olika. Precis som två syskon. Samma kött och blod. Lika drag men ändå olika personligheter. Så tolkar jag era badhytter;) Rätt?



Hösten ja... visst luktar det höst. MEN vilken fantastisk höst vi har just nu. Soligt på dagarna och kyligt på kvällarna. Fantastiskt! Perfekt för bubbelbad:)



Idag är du ledig snart jag me.... tror vi återupptar bastandet hos Lundins idag faktiskt. "Ett spontanbesök" nyssens stoppade premiären och efter det har det inte varit läge. Nuså tror jag..... om ni inte är i faggorna vill säga:)



Skön helg



Kram M

2009-09-18 @ 14:39:28
URL: http://lundinsnyahus.blogspot.com
Postat av: Veronica

Ja nu är det höst! även om det är lite väl varmt. Men snart så kommer nog kofta och halsduksvädret och löven skiftar färg, då kommer nog er trädgård vara ännu mer höstig.



Vad himla bra badhytterna blev! Kul att ni gjorde dem lite olika varandra, det gjorde verkligen jättemycket! Det är roligt att se allt från ditt härliga hus, så vackert!



Ha en härlig helg.

Kram Veronica

2009-09-18 @ 16:45:53
URL: http://ovaladrommar.blogspot.com
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Så fint det blev med badhytterna. Gillade verkligen att ni har samma färg på dem, men omlott så att säga. Och däckstolen framför blev pricken över i! Igår hade vi 20 grader i Malmö - men visst känns det att det är höst ändå. Det är någon sorts kylig underton i luften, även om det är varmt.

2009-09-20 @ 07:52:02
URL: http://houseofjammi.blogg.se/
Postat av: Brunkullan med Mosipperötter

Hösten är här! De flesta björkar här börjar bli rejält gula. Men det betyder bara att det snart är jul:)



Susanne

2009-09-22 @ 08:51:33
URL: http://www.fantastiska-fyran.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0