Rädda katten

Jag har ju reklam från Tailsweep här på min blogg, och det kanske en del tycker är fult och irriterande, men jag har bestämt att alla pengar ska gå till välgörande ändamål och just nu är det Rädda Katten i Malmö som får mina reklampengar.
Idag satte jag in 836 kr. Jag vet att de kommer till stor nytta i det Kolonikattsprojekt som min kära väl Maria Isabel driver. Läs mer om det på hennes blogg: http://www.kolonikatter.blogspot.com/ eller få in på http://www.raddakatten.se och läs mer om deras arbete där. Skänk gärna en liten slant till katterna när du ändå är där!

Nu i vinter hade många katter säkert frusit ihjäl om det inte var för att Maria och hennes sambo hade byggt katthus och ställt på koloniområdet.
Tack snälla Maria Isabel för allt arbete du lägger ner!

Kommentarer
Postat av: Helena

Inte alls fult när det är för ett bra syfte! Har själv tagit en kisse från ett katthem, skulle gärna ta mig an många fler! (om vi inte bodde i en lägenhet på 7e våningen och vår lilla katt vore en sån primadonna att hon inte accepterar andra katter :-) )

Jättebra att du skriver om detta, många som glömmer bort att det finns djur som lider här mitt ibland oss.Jättefint katthus! Skönt att det finns människor som vill göra det lilla för att hjälpa oönskade katter..Är inne här o läser ibland men kommenterar sällan är jag rädd skäms

kram Helena

2010-02-18 @ 16:45:04
URL: http://tausert.wordpress.com
Postat av: Agneta

Eftersom jag är analfabet på många områden och blogglandet i synnerhet så har jag nog ingen aning om varför det möjligen skulle kunna anses vara fult att ha reklam från Tailsweep. Fill me in!Jag tycker mest synd om katterna jag och det är så himla rart att nå'n tar sig an dem! Och skall man få fram budskapet och Tailsweep är ettinstrument för det, då är det väl bra, eller.......?Det snöar! Jag har sagt det många gånger idag och jag skriver det här oxå, vilken tur, det blev vinter i år igen. Som vi har väntat!Iskramar fr Aggie

2010-02-18 @ 21:25:26
Postat av: Agneta

Sedärja, aha, det är en av finesserna med blogspot då, för där tror jag att jag är i klickformat. Alltså, tror, jag får undersöka detta.

Tack för att du påpekade detta!

Nu har vi så mkt snö så det är ingen idé att oja sig mer, utan nu är det bättre att skratta åt det.

Och kallt som attan är det och storm har vi!

Ha det gott!

Aggie!2010-02-18 @ 22:53:57
Postat av: Agneta

......alltså.....jag glömde fylla i adr, får se om det funkar nu.....ja, det var jag igen, alltså!

2010-02-18 @ 22:55:05
URL: http://www.snackskalsdalen.blogspot.com
Postat av: Agneta

...haha......det var som tusan.....så enkelt.....

2010-02-18 @ 22:56:08
URL: http://www.snackskalsdalen.blogspot.com
Postat av: Sabine Rydström

Hej!

Jag hittade hit genom Familjen Stålnackes blogg.

Jag skulle gärna också vilja skänka fast till barncancer, kan du hjälpa mig? Jag vet inte hur jag gör, hoppas inte det kostar något för jag vill skänka allt jag "tjänar"

Svara gärna på min meil. rydstrom.-@hotmail.com

Hälsningar Sabine som gärna vill hjälpa

2010-02-19 @ 14:56:58
URL: http://rydstroms.blogg.se/
Postat av: Ia

Heja Viveca...riktigt härligt när reklamen används till ett sådant syfte.

M-I gör ett kanonjobb, hon värmer hjärtan!

2010-02-22 @ 18:02:28
URL: http://loveyourhomes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0