TÄVLING

Idag går startskottet för en tävling som arrangeras av Humlebacken, KarlsonHus och Hem och Hav.
Läs instruktionerna noggrant, för bara de som har följt dem till punkt och pricka har chans att vinna.

Tävlingen går ut på att du ska gå in på KarlsonHus hemsida och välja det hus du skulle vilja bygga, om du skulle bygga ett KarlsonHus. Du ska hämta en bild på huset, från denna sida: KarlsonHus tävlingssida och lägga bilden på din blogg tillsammans med en motivering till varför du väljer just det huset. Det är alltså bara bilderna med KarlsonHus-loggan som ska användas.

Priserna är följande:
Förstapris går till den som valt ett hus och skrivit den trevligaste motiveringen till varför de skulle bygga just det KarlsonHuset. Det spelar alltså ingen roll vilket hus vinnaren har valt.

Förstapriset består av en stjärnpläd från Newport, en jeanskudde (exklusive innerkudde) från Lexington, en liten söt tavla från Lexington och två lyktor i fattigmanssilver från Kate W, allt finns på bilden ovan.

Två andrapris i form av en jeanskudde (exklusive innerkudde) från Lexington och två lyktor i fattigmanssilver från Kate W kommer också att delas ut.

Följ punkterna nedan för att vara med i tävlingen:
  1. Gå in på http://www.karlsonhus.se och leta upp det hus du skulle vilja bygga om du skulle bygga ett KarlsonHus. När du valt hus, hämta en bild på tävlingssidan och lägg den bilden på din blogg, tillsammans med en motivering till  varför du skulle välja just det huset (observera att det i första hand är motiveringarna vi kommer att gå efter när vi  väljer ut vinnare).
  2. Lägg en länk till tävlingssidan på Humlebacken på din blogg, så att andra kan hitta. Tävlingslänken är:  http://humlebacken.blogg.se/2011/january/utkast-jan-10-2011.html
  3. Lägg en länk till KarlsonHus på din blogg så att andra kan hitta de fina husen. Länken är http://www.karlsonhus.se
  4. Lägg en länk till Hem och Hav på din blogg, så att andra kan se vilket ställe de fina priserna kommer från, länken är http://www.hemohav.se/
  5. Skriv en kommentar till detta inlägg. Var noga med att din bloggadress finns där, annars kan jag inte ta med din blogg i tävlingen.

Om du tycker att själva bloggförfarandet är svårt, så gör så gott du kan, jag kan höra av mig om du inte har gjort rätt, och be dig komplettera.

Tävlingen håller på januari ut, och sedan kommer juryn, som består av Katarina på Hem och Hav, Tina på KarlsonHus och mig själv, alltså Viveka på Humlebacken, att ha en vecka på oss att ta ut en vinnare.

Det finns många fina hus att välja bland, här är några!

 

Lycka till allihop!!!Kommentarer
Postat av: Helene Langborg

Självklart vill jag vara med!Vi hade faktiskt funderingar på att bygga ett utökat Annie hus i början av vår projektering.Håller tummarna!Kram Helene

2011-01-10 @ 21:19:23
URL: http://ullevidsdal.blogspot.com
Postat av: Anonym

Massa fina hus ju! Trevligt med tävling! Lycka till alla!

Anna

2011-01-11 @ 12:52:16
Postat av: Petronella

Hejsan!

Nu har jag skrivit ett tävlingsinlägg som finns här: http://tinnarochtorn2.blogspot.com/2011/01/tavling-hos-humlebacken-och-svarigheten.htmlHåller tummar o tår nu!Kramar Petronella

2011-01-11 @ 16:53:39
URL: http://tinnarochtorn2.blogspot.com
Postat av: Sandra

Jag vill givetvis vara med! :-)

2011-01-12 @ 09:39:34
URL: http://projektvilla.bloggplatsen.se
Postat av: Liselotte

Hej! Är jättegärna med och tävlar om dessa fina priser, en lite rolig och annorlunda tävling. Hoppas nu att jag har gjort allt rätt, här är min länk http://liselottess.blogspot.com/2011/01/hemartiklar-31-jan.html Mvh Liselotte

2011-01-14 @ 10:44:59
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Andrea

Jag vill verkligen vara med. Bara motiveringen fick mig att drömma mig bort, kanske det en dag blir sådär. Tills dess är det trevligt att fantisera, kanske insnodd i en Lexingtonfilt? ;)Här är mitt tävlingsinlägg:

http://frusvensson.webblogg.se/oppen/2011/january/tavling-hos-humlebacken-tank-att-bo-har.htmlHör av dig om det är några missar.

2011-01-14 @ 13:15:47
Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Jag har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2011/january/plad-kudde-tavla-3110.html

2011-01-14 @ 18:27:02
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: Mathilda

OJ vilka fina priser & vilka fina hus! Jag är kär :)SJÄLVKLART vill jag pröva lyckan och här är mitt bloggbidrag:http://mathildak.blogg.se/?tmp=15101130

2011-01-15 @ 10:12:54
URL: http://mathildak.blogg.se/
Postat av: Linda Griffin

Jag är med och tävlar såklart :)

http://www.lindagriffin.se/?p=2171

2011-01-16 @ 22:15:50
URL: http://www.lindagriffin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0