For glamouros people with dirty nails...

Fick ett tips idag, av söta, underbara, rara Petronella. Hon kom ihåg att jag med ljus ch lykta letat efter en svart trädgårdsslang i flera år. Jag ställde mig frågan varför alla trädgårdsslangar måste vara så fula i orange och turkos och jag har letat och letat. Äntligen kommer jag att få min svarta slang. Kolla här!

Fast jag tror att jag kör en mer traditionell färg på munstycket...

Lev vackert

För något år sedan kom boken Lev vackert ut i Sverige. Min kompis Katta, ni vet hon med butiken Hem och Hav, skulle ha med en bild i den boken och min syrra och hon höll på ett par timmar i min trädgård för att få till den perfekta bilden. Nu kommer boken på tyska och då har "vår" bild hamnat på förstasidan. Kul!! Grattis Fia och Katta!!Nya tider

Att KarlsonHus gick i konkurs är det väl ingen av er som brukar läsa bloggen som har missat. Ända sedan dess har vi varit i valet och kvalet om vad vi ska göra. Vi har en huskund som har råkat fruktansvärt illa ut, och så länge inte deras hus kommer och allt känns bra, har vi inte känt att vi kan fortsätta med det nyuppstådda KarlsonHus. Faktum är att det är flera andra husfabrikanter som tagit kontakt med oss och undrat om vi skulle vilja börja sälja deras hus. Så många att när vi satte och ner och räknade och tänkte hade vi 8 olika firmor att ta ställning till. Men för oss var det inget svårt val Det är nänligen så att Niclas, som var ansvarig för en massa saker när vi jobbade med KarlsonHus och Micke, som har ritat alla de vackra KarlsonHus vi har sålt och även det vi bor i själva, har startat ett husföretag som heter Kronobergshus. För oss, som älskade KarlsonHus blev det den enda rätta alternativet. Så from nu är vi återförsäljare för Kronobergshus. Samtidigt håller vi på med vår köksbutik, som ju kommer att bli en kombinerad kök- och husbutik. Mycket att göra, men inte så mycket som ger några inkomster ännu. Så känner ni någon som vill bygga hus eller byta kök, skicka dem till: http://humlebacken.se, så kan de läsa där:). Fia (syrran) och jag har hållt på med hemsidan i ett par dagar nu. Man tycker inte att det borde ta sån tid, men det gör det.. Nu är den i alla fall nästan klar: gå gärna in och kolla.


Butiken på G

Vi har fått tillgång till lokalen där vi ska ha vår butik, och Micke har börjat att bygga lite väggar, riva några andra väggar och fixa till. Vi har bestämt att Exklusivköken ska få ett eget rum i lokalen, med snygga gammaldags pardörrar. Rummet är nästan klart och så här ser det ut:

Som synes är det en modern lokal och vi tyckte att just lantköket skulle få den inramning det förtjänade. Kul att se hur det blir när båda dörrarna är vita och sitter på plats, och när väggarna är vitmålade..

De svarta dörrarna med runda fönster ska vi ta bort, och där ska vi i stället ha våra gamla dörrar från stugan. Fönstren som står lutade mot väggen skall sättas in där, så att det kommer in lite ljus i rummet bakom, som ska bli själva kontoret.

Visst är dörrarna ljuvliga!!!

RSS 2.0