Mer kattungar

Syrran var här igår och tog några bilder på kattungarna. Nu är de 11 veckor och nästa helg är de färdiga att säljas (snyft). En är redan tingad, men de andra är lediga (tror jag). Hör av er om ni är intresserade.

Gångjärn!

För ganska längesedan så började "vår" snickare på ett skåp till oss, ett skåp som vi skulle ha på ovanvåningen, i första hand till att ha dammsugarslangen i, den blir ju ganska otymplig när man har centraldammsugare). Peter har inte kunnat hitta gångjärn som han blev nöjd med, och därför ha inte skåpet blivit klart. Men nu har Micke tagit hem det och gör det sista själv. Gångjärn hittade vi på Byggfabriken och så här blir det:
När skåpetär på plats ska jag försöka ta lite bilder och visa hur fint det blev!

Fru Gredelin

Många av oss har följt Fru Gredelin i flera år. Hon drabbades av cancer för ett tag sedan och idag skriver hennes dotter på bloggen att Fru Gredelin dog idag. Det känns tomt och konstigt och jag vill verkligen beklaga.

Fru Gredelin älskade lila och här kommer det jag hittade i lila bland mina foton.

Till dig Bodil!Gillar olika!


Vi gillar olika!

Besiktning Katrine

I veckan har man bsiktigat ett KarlsonHus Katrine som vi var och tittade på i Uttringe, utanför Södertälje när vi var på säljkonferens i Stockholm i våras. Redan då blev jag väldigt förtjust i huset, kul att se hur det blev när det blev färdigt.

Snygg färg tycker jag!

Trevligt med lite oregelbundenhet i fönstersättningen. Några små fönster och några större.

Balkong på baksidan. Och här ser man också ganska tydligt att de har valt RM-snickeriers snygga fönster med äkta spröjs. Och så gillar jag omfattningarna runt fönster och dörrar!

En härlig altan. Och här ser man ganska tydligt grannhuset som också är ett KarlsonHus ett Stora Lusthuset Uttringe, faktiskt det hus vi utgick ifrån när vi pratade med arkitekten om vad vi ville ha.. Det var kul att få se det i verkligheten.


Ny header

Ny header, höstig...

Reklam och Google Maps

Fick en liten kommentar om att jag har för mycket reklam på min sida, och vill då passa på att berätta, igen, att alla intäkter för reklam som kommer in via bloggen, går direkt till välgörnade ändamål. Drygt 5000 kronor har jag delat ut hittills. Sista året har pengarna gått till Rädda katten i Malmö.

Och så till Google Maps som har tagit nya bilder på södra Sverige. Nu är vårt hus med:)

Ny familjemedlem

Och då menar jag inte i vår närmsta familj, utan i KarlsonHusfamiljen.
Villa Skogslunden får sitt hus levererat denna vecka, jag följer det med stor spänning.

Kolla själva!

 

Grattis och lycka till!!!!

 Enzo

Förmodligen är ni väl heltrötta på mina katter, men visst är han väl bedårande, Enzo.. tack Fia för bilden!


Helgens arbete

Vi fortsätter att jobba med min syrras sommarrum. Dvs, jag pekar mest, och försöker bestämma, de andra arbetar:)
I helgen har vi ägnat oss åt dörrar och föster, åt karmar och foder och sådant. Det är inte så klart ännu, för Fia måste måla, men oj vad det kommer att bli bra.

Micke har byggt en dörrkarm till dörren som Fia och jag köpte på loppis. Fia har skrapat den och nu ska den målas vit.

Här ser man det lilla sommarrummet från andra hållet. De fönstren som sitter där har jag skrapat nästan trärena, nu ska de kittas om och målas.

Inne i rummet blir det vit träpanel på alla väggar, och stilen kommer att bli lite New England är det tänkt.

Detta ljuvliga skåp hittade vi på en loppis i Malmö, Fia fick ge blodiga 350 kronor för det. Men då var det turkosblått och behövde justeras en massa. Men nu är det fiiiint. Nästan för fint för att stå i uterummet, men så kan man ju inte resonera..

RSS 2.0