Bloggtips från mig

Ett par goda vänner har köpt ett nytt hus. Eller ett gammalt hus kanske jag ska säga. Jag har bara sett bilder på huset, och de finns att beskåda på deras blogg. 
Det ser ut att vara en helt underbar gård, med massor av möjligheter. Kika in vet jag, så får ni reda på deras planer snart. Bilderna på bloggen är hämtade från mäklaren, men så småningom ska vi få se hur de själva inreder. Det ser jag fram emot.
Fem noll ett, en blogg

Gillar

Jag har länge gillat sakerna på Baazar, och idag har jag lånat lite bilder från deras facebooksida. Visst är de helt ljuvliga?
Se mer och beställ på bazar.se
 

Underbara kinesiska skåp


Det lilla röda vitrinskåpet skulle lätt få plats hemma hos mig!
Vet inte riktigt var jag skulle ställa bänken, men den är urläcker


Snyggt skrivbord


Älskar stämningen på de här bilderna, så mjuk och förfinad på något sätt.


Snygg tv-bänk.
Ja, jag är väldigt förtjust i deras saker. Har funderat på att beställa ett badrumsskåp av dem, måttanpassat för vårt badrum, men det har inte blivit av. Få se om det blir verklighet någon gång.
 

Brittsommarpromenad

Gick ut en promenad i det vackra vädret. En bit bort ligger Leif Brosts bärnstensmuseum. Leif Brost samlar, förutom bärnsten, på allt möjligt som han hittar vid strandkanten och i havet. Dessutom har han ett brinnande miljö- och historieintresse. Nu har han gjort en utställning, eller ska jag kalla det installation, där han visar sina
 
Har ni vägarna förbi, så titta in. Helt galet vad saker folk lämnar på stranden och i vattnet.
 
 

Märkligt

Ni är fantastiska! Trots att jag inte gjort ett enda inlägg på en månad, är det ca 100 personer här om dagen. Jag vet inte varför jag inte bloggar längre, saknar det faktiskt. Men ni ska veta att även om jag sällan skriver kommentarer, så är jag runt och läser många av era bloggar fortfarande. Det är bara det att jag ofta gör det på telefonen, och det är så bökigt att kommentera där..
Ska gå igenom lite bilder och se om det finns något att berätta. Kanske blir det ett riktigt inlägg senare i helgen..

RSS 2.0