Lite utomhus

Några utomhusbilder har det inte precis blivit på ett tag, mest för att det inte händer så mycket därute. Just i skrivande stund håller Benny plåtslagare på med de sista plåtarbetena, han ska vara klar denna vecka säger han. Sedan kommer byggställningarna att tas bort och man kommer att se mycket tydligare hur huset kommer att se ut.
image475
Här en bild från trädgårdssidan. Där det röda huset står nu (i högerkant) kommer det att bli en pool med ett trädäck som går från huset, runt poolen.
image476
Fönseterpartiet i vardagsrummet.
image477
Benny (plåtslagare) och jag hade en diskussion om vilken färg det skulle vara på stuprören. Jag hade fått för mig att de skulle vara vita, men Benny hade redan beställt samma färg som taket och lyckades övertala oss om att det var rätt. Och det ser man ju nu att det var!
image478
Här är stora entrédörren. Där ska komma en "veranda" eller vad man ska säga. Det kommer att kännas välkomnande och trevlig hoppas jag.
image479
Och här är dörren till groventrén.

Kommentarer
Postat av: GÅRDSROMANTIK

Mmen guud så läckert - tror inte jag har varit in här? Det där huset hade jag kommit ihåg.

Måste genast kolla vidare.

Kram Maud

2008-04-17 @ 19:31:23
URL: http://havsviken.blogspot.com/
Postat av: sommar-rummet

Hej! Helt otröligt vilket vackert hus ni bygger, Är bara lite avis :-) Ja, det är en gammal glasveranda du ser på bilden. Ha det gott under helgen! KRAM

2008-04-17 @ 19:41:55
URL: http://sommar-rummet.blogspot.com
Postat av: Karin

Hej,
Ert hus kommer att bli underbart vackert! Så fina detaljer.
Du frågade om min kökslampa, den är gammal satt i huset när vi köpte det. Men hos antikhandlare brukar det finnas många fina liknande lampor.
Ha en härlig helg!
Karin

2008-04-17 @ 23:55:55
URL: http://karinlindstrom.blogspot.com
Postat av: Annica

Vad fint det ser ut att bli! Jag gillar verkligen när husen både har liggande och stående panel. Vilka härliga fönster ni har (jag är lite besatt av fönster)hmm det kanske jag har skrivit förr :)

Vad härligt med en pool. Jag funderer just nu på hur vi ska kunna klämma in en pool på vår tomt. Under tiden får vi hålla till godo med en blå ovanmarkpool...

Kram Annica

2008-04-18 @ 07:52:38
URL: http://lodahls.blogspot.com
Postat av: Marie

Oj vilket vackert hus! Jag blir inte alls avundsjuk. Detta var ett första besök, men nu måste jag fortsätta för jag vill ju veta hur det hela slutar!!! Trevlig helg!

2008-04-18 @ 10:21:37
URL: http://gulavillanivallen.blogspot.com
Postat av: Marie K

Du milde så vackert det blir!!!!
Kram på dig!!

2008-04-18 @ 12:17:32
URL: http://hemtrevnadirud.blogspot.com
Postat av: Sara Small Town

Tack för kommentarerna på blogg! Känns extra kul att just du kommenterat min blogg, då Humlebacken varit en favorit hos mig under flera månader.

Vi verkar ha samma smak och precis som du gillar jag sekelskifte och allt vad det nu innebär :-) Eran typ Karlsson hus har varit en förebild när vi för över ett år sedan satt med arkitekten och skissad de första ritningarna på våran tillbyggnad.

Det syns tydligt hur rejält och genuint erat Karlsson hus byggts och resultatet (är) kommer att bli så vackert! Era fönster mot köket är verkligen ?pricken över i:et? i inredningen och förstärker känslan från en tid för över hundra år sedan.

Lycka till på färden Humlebacken!

Med varma hälsningar
Sara Small Town

2008-04-18 @ 12:45:35
URL: http://smalltownstyle.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag kan aldrig sluta titta på ert hus. Nya vackra detaljer varje gång. Jag tror det kommer bli typ Sveriges vackraste hus! =)
Trevlig helg! Kram!

2008-04-18 @ 21:31:48
URL: http://hallakulle.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0