Att det går så fort..

Många ställer frågan hur vi kan göra allt så himla fort. Nyss flyttade vi in och redan har vi pool och snart ett stort trädäck och ett helt gäng uteplatser. Jag kan förstå att man undrar hur vi kan hinna med, men hemligheten är nog den att vi har hållt på så himla länge innan vi faktiskt flyttade in i huset.
Hur många har en startsträcka på två och ett halvt år?
Sedan är det ju faktiskt så att vi tar hjälp till mycket, det är lyxigt, och oerhört skönt, för det går så mycket fortare då.
Det som tar tid är ju ofta valen och att hitta någon som kan göra det, om man inte kan själv..
Kommentarer
Postat av: Lösvirkesbyggarna

Vi har också lagt ner mycket tid på planeringen för att slippa fatta allt för många beslut i en hast, som det så ofta blir när det verkligen gäller. Trots det så hopar det sig ibland.

Det är tur att det är så roligt att vara med i byggprocessen!

Kram Anna

2008-08-20 @ 08:43:14
URL: http://annajoakim.blogspot.com
Postat av: colonialeast

Vad skönt att få bygga och känna att man har koll! Vi höll på i fem år och funderade på VAD vi skulle göra med huset - bygga ut, bygga upp, riva och bygga nytt, flytta .... När vi väl bestämt oss gick det desto fortare. Känner mig urstress över alla beslut ...

2008-08-20 @ 09:11:06
URL: http://colonialeast.blogspot.com
Postat av: Anette

Å vilka resultat sen kommer bli skit snyggt:-)

/A

2008-08-20 @ 09:15:17
URL: http://tantbruns.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Tack för dina kommentarer i min blogg! Winston är precis lika mjuk och go som han ser ut. Kan tänka mig att dina är riktiga dunbollar också.

Bilder på mitt eget hem i bloggen kommer när vi har bytt ut alla golvlister och innerdörrar. Det ska göras nästa vecka när vi är bortresta och jag tror att det kommer göra stor skillnad!

När man bloggar hos Blogspot så skrivs dagens datum ut på det översta inlägget man gör den dagen, så därför blir det inte datum på alla inlägg. Kan dock berätta att jag gifter mig på lördag! :)

Har tittat igenom hela din blogg nu och upptäckte att du bor ju i Höllviken! Jag är uppvuxen i Höllviken och mina föräldrar bort fortfarande där, så jag är där ganska ofta. Kanske får smyga förbi ditt fina hus och tjuvtitta :)

Ha en bra dag!

2008-08-20 @ 12:12:34
URL: http://abbeau.blogspot.com
Postat av: MiaMaria

Himmel vilket hus ni har...lite avis är man allt.

Pool har ni också det skulle jag också vilja ha....Min tvättställning är nog adv den gamla sorten...som är gjord som ett kors men med två bräder på var sida som ett V.....undrar om du förstår detta.....Tog inga bilder på den eftesom jag behöver fixa till linorna...dom hänger....

Och så tror jag att vi måst dit med en extra bräda så att den inte säckar in mot mitten....Ha´en bra dag!

MiaMaria

Postat av: Pernilla

Och jag säger såhär: Varför vänta? Det är ju perfekt att ni kan köra på! Vi kommer t.ex. bygga altan när huset byggs, så den är klar när vi flyttar in. Byggaren har okejat att vi gör det.

2008-08-20 @ 20:11:19
URL: http://vi-bygger-ett-hus.blogspot.com/
Postat av: colonialeast

Hej Viveka! Hade också tänkt att provligga badkaren. Det måste vara tillräckligt djupt också. Skulle åkt idag men insåg att det inte var någon ide. En två åring och en treåring i släptåg (dagis stängt) är ingen höjdare när man ska provligga badkar direkt .... Shit vad svårt det är med badkaren..

2008-08-20 @ 22:44:27
URL: http://colonialeast.blogspot.com
Postat av: Lösvirkesbyggarna

Hej Viveka!

Ville berätta att jag har länkat till ditt inlägg om de vackra skursocklarna.

Kram Anna

2008-08-21 @ 09:20:33
URL: http://annajoakim.blogspot.com
Postat av: Lösvirkesbyggarna

Tack! Länken är ändrad!

:) Anna

2008-08-21 @ 10:04:52
URL: http://annajoakim.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0