Färgnummer -igen!

Vid ett flertal tillfällen har folk frågat om vad det är för kulör på vårt hus. Varje gång har jag svarat att det är S0702Y. Sedan har jag fått en massa mail om att det inte kan stämma för det finns inget sånt färgnummer. Idag har vi äntligen lyckats reda ut det med målaren. Färgen är en blanding av S0502Y och S1002Y. Om man går in i en Coloramabutik och säger till dem att Coloramabutiken i Trelleborg har receptet på färgen så ska det bli rätt..

För övrigt kan jag berätta att stensättningen går framåt, det blir kanonbra. Ni får vänta på inlägg i några dagar nu, för jag ska hjälpa min kompis Katta, som har firman Kate W, på mässan i Stockholm. Vi finns i monter C 13:40. Välkomna att hälsa på oss. Och välkomna att kolla på Kate W:s sida!
Kan bl.a. tipsa om underbara nya kuddfordral och en fransk tvål- och badrumsserie som doftar underbart och som är både rättviseproducerad och miljövänligt producerad. Vackra förpackningar har de också.
Hoppas att vi ses på mässan, kom gärna fram och säg hej, det vore jättekul!

Kommentarer
Postat av: ColonialEast

Hej Viveka!

Som det ser ut nu så kommer jag nog att komma ut till mässan på lördag. Då ska jag definitivt besöka er monter!

Synd att mässan ligger på andra sidan stan från där jag bor annars kunde jag visa dig taklyftet live. Får ni tid över så hör av dig! Lördag SKA andra våningen bara vara på plats!!!

2008-08-27 @ 20:49:49
URL: http://colonialeast.blogspot.com
Postat av: anette

Så kul att få vara med på mässan! Jag får förlita mig på rapporter från olika bloggar istället.

2008-08-28 @ 11:41:03
URL: http://vibyggerhus.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hej!

Vilket superfint hus, för att inte tala om poolen, gångarna och uppfarten...Oj oj! Toppenfint.

Ha de gott och trevlig helg.

2008-08-29 @ 09:52:12
URL: http://www.villaelvakulla.blogspot.com
Postat av: Lina

Nähä vad kul att ni är där, jag gick förbi igår men visst inte att du var där. Får säga hej ikväll då.Du har en award att hämta hos mig, trevlig helg!

(jag vet... igen!)

2008-08-29 @ 12:23:20
URL: http://cestlavieblogg.blogspot.com
Postat av: Liw

hejmin blogg hilleshög e nu lösenskyddad, om du vill ha tillgång så skicka ett mail så fixar jag det :) till [email protected]. Skriv vilken blogg du har också :) förklaring varför kommer sen på bloggen.../Liw

2008-08-29 @ 19:11:16
URL: http://hilleshog.blogg.se/
Postat av: ColonialEast

Hej Viveka! tack för att du tog dig tid att kolla in min blogg och taklyftet trots att du står på mässan med mobilt nät!! Jätteskoj att du kikade in. I morgon kikar jag in hos er - på mässan!

2008-08-29 @ 20:17:53
URL: http://colonialeast.blogspot.com
Postat av: ColonialEast

Hej Viveka!Ville bara skriva att det var jättekul att träffa dig på Formex mässan i går! Det var en av de gånger när man träffar någon för första gången när den bild man haft av personen i förväg verkligen stämmer överrens med verkligheten. Det var jätteroligt! Hoppas att det gick bra för er på mässan resten av dagen och idag.Själv kom jag hem med mängder av ideer och inspiration. Nu gäller det bara att genomföra ...Kram - Petra

2008-08-31 @ 07:21:19
URL: http://colonialeast.blogspot.com
Postat av: Brunkullan med Mosipperötter

Stenläggningen blir så fint! Och bara gången mellan hus och garage kommer bli ett vackert stilleben runt huset.Hoppas helgen varit bra!

Susanne

2008-08-31 @ 09:29:33
URL: http://www.fantastiska-fyran.blogspot.com
Postat av: Villanvidvilan

Vilken inspirerande blogg. Jätteroligt att se husbygget.Hit kommer jag gärna tillbaka ...på återseende

2008-08-31 @ 18:11:30
URL: http://www.villanvidvilan.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Har precis hittat din blogg, och kan bara instämma med dina andra läsare ; du har ett fantastiskt hus och en mycket inspirerande blogg. Letar efter bilder på ditt skafferi, ska precis planera ett eget. Skulle bli jätteglad för lite tips. H/ Ingrid

2009-03-21 @ 11:33:24
URL: http://dirgninosslin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0