Lästips

Missa inte helgens bilaga till Expressen; Leva & Bo. Där finns en jättefin artikel om våra allra bästa vänner Katarina och Björn som bara bor ett par gator bort från oss. De har ett underbart hem som ni kan läsa om i bilagan. Skynda ut och fynda den, innan den tar slut!







Kommentarer
Postat av: Susanne

Äsch..jag som inte köpte tidningen idag...suck!

Men har jag tur så finns en bilaga kvar imorgon:)



Susanne

2008-08-17 @ 19:10:32
URL: http://www.fantasiska-fyran.blogspot.com
Postat av: Lina

Vad kul! Måste kika in om den finns kvar i affären.VI hade Aftonbladet här i veckan. De skulle skriva om homestyling som jag arbetar med, men de ville fota "hemma hos" lite oxå. Men så fick de för sig att göra före o efter bilder i mitt vardagsrum. Jisses! Jag hade det som det brukar vara ungefär och så "förstörde" de som de tyckte såg bra ut och sen gjorde "finare" igen och fotade. Oj oj skrattade gott. Får se när det kommer ut. Kanske säger jag inget till nån - vem vet. :)

Ha en skön måndag!



Lina

2008-08-18 @ 10:15:17
URL: http://cestlavieblogg.blogspot.com
Postat av: Petronella

Hejsan! Vilken mysig planteringsbänk. Bilagan fanns inte kvar idag när jag skulle ha den :o(

Va skönt det måste vara att kunna bada i poolen när den är uppvärmd och med belysning på kvällen. Låter så himla mysigt. Vi har tänkt att ha en vedeldad badtunna sen, men den kan man ju inte simma runt i precis. Ha en bra vecka! Kram Petronella

2008-08-18 @ 19:47:55
URL: http://pellanochorjanbyggerhus.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej Viveka!

För att antal månader sedan var jag i kontakt med dig via mejl och ställde lite frågor om ert vackra hus och ert bygge. Anledningen var att vi skulle bygga till vårt eget hus. Vi har nu äntligen kommit igång och det är väldigt spännande. Välkommen att följa vårt tillbygge och vår renovering på min blogg.

P.S Du föreslog i ditt mejlsvar att jag skulle göra en blogg om tillbyggnaden. Hade då ingen aning om att det fanns så fantastiskt många härliga husbloggar och trodde definitivt inte att jag skulle klara av att göra en egen blogg. Tack!

2008-08-18 @ 22:46:34
URL: http://villavitsippa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0