Runda uteplatsen färdiglagd

Igår lade Magnus sista stenen på den cirkelformade uteplatsen. Den blev kanonsnygg. Sedan var vi ju tvungna att kolla att möblemanget passade och idag inviger Magnus, Peter och Christian den. De käkar sin lunch där, visst ser det mysigt ut?

Inget runt omkring är färdigt än, men det går bra att sitta där ändå.Danne skruvar trädäck, han tar nog lite senare lunch:). Däcket är snart klart, och det blir sååå bra!

Det känns som om det dröjer en stund innan detta blir en trädgård, men nu gräver de stenkistor i alla fall, så sedan är det mest "ytjobbet" kvar:). Det är så spännande att se hur det blir. Tack, snälla ni som är med och fixar! Vi är så nöjda!


Kommentarer
Postat av: Willewira

Vad fint det blir!!Önskar jag hade alla "dina" gubbar hemma i min trädgård... vi har en uteplats vi jobbat på i flera år... Skäms att säga det! Men maken är den som gräver och väder och vind har gjort att det inte gått fort framåt.

En dag så....Ha det så gott!

Willewira

2008-08-21 @ 12:46:08
URL: http://morkarinstappa.blogspot.com
Postat av: Lösvirkesbyggarna

Det blir verkligen kanonfint!På tal om min länk till dig... Man får "rulla uppåt" för att se hela inlägget. fniss Men samtidigt är det intressant att läsa kommentarerna.Vad kul att du har lagt till oss! :) Det är stort att bli favvo hos en sådan proffsbloggare som du är!

Kram Anna

2008-08-21 @ 12:56:28
URL: http://annajoakim.blogspot.com
Postat av: Petronella

Hejsan! Det där blev fint. Snyggt att lägga det i cirkel sådär. Vi har tänkt oss att ev lägga gatsten (är du förvånad;o) under våra ekar på en liten plätt. Vi har funderat fram o tillbaka om det kanske blir för hårt och om man ska ha trädäck istället.Men cirkel var ju bra för då blir det runt och mjukt... Men det blir inte förren nästa sommar! Kram och skål! Petronella

2008-08-21 @ 13:44:34
URL: http://pellanochorjanbyggerhus.blogspot.com
Postat av: Petronella

Nu blev det skål två gånger, va lite trött igår tror jag ;o)

2008-08-21 @ 14:02:51
URL: http://pellanochorjanbyggerhus.blogspot.com
Postat av: Weronica

Snyggt! Jag skulle vilja förverkliga en gammal dröm om en berså i trädgården och det skulle vara snyggt med en rund uteplats som omgärdas av syrén - typ. Jag bär med mig idén. Tack för titten!

2008-08-21 @ 14:36:27
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: ColonialEast

Hej Viveka! Supersnyggt! Gillar iden från Weronica om en liten syrenberså.

2008-08-21 @ 15:56:52
URL: http://colonialeast.blogspot.com
Postat av: Proforma

Fantastisk vilken fart det går med! Förstår att ni måste vara väldigt nöjda. Det ser jättefint ut.

2008-08-21 @ 21:52:37
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Janicke

Det blir fantastisk lekkert - både hus og hage! Jeg er særlig spent på hagen, jeg prøver nemlig å finne noen gode ideer til min egen hage. For jeg ønsker meg også basseng...;-)

2008-08-21 @ 23:17:45
URL: http://www.janickes.blogspot.com
Postat av: Bergagårdens Lina

Vilken tur för gubbarna att du låter dem vila lite ibland ;) Det blir så fint hos er!Svar: Jag använde bara lite av min vanliga parfym och sprayade lite på saltet (Light Blue från D&G)... Läste nånstans att man kunde använda olika doftoljor mm, men det hade jag inte hemma!

2008-08-21 @ 23:47:08
URL: http://www.bergagardens.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0