Poolbotten är gjuten

Här nere på Näset är man alltid rädd för att stöta på grundvatten när man gräver, ibland liggger det på typ 60 cm. Vi var helt beredde på att behöva sätta in en pump och börja pumpa vatten, men det behövdes aldrig. Nu är pollbotten gjuten och den ser helt fin ut. I veckan kommer de och slipar den och nästa vecka kommer två göteborgare och sätter själva poolen. Så om två veckor kan vi kankse ta vårt första dopp...


Fler fråor som jag glömt att besvara:
Blandarna i köket kommer från Kvänum, som resten av köket. Vad de kostar har jag ingen aning om..

Här kommer lite fler bilder från ionomhus, med det är ju som Lisa (Lisas torp) skrev, det återstår en del pyssel innan det känns helt klart.


Denna gamla telefon har vi köpt på autktion. Målet är att den ska gå att svara i, men än så länge är den bara fin. På den hänger en skylt som säger "Vi är på stranden". Den hänger vi ut, när vi går ner och badar.


Kammarlåstet i skafferiet är läckert, och gammalt, det fanns, precis som skafferidörren i sommarstugan vi rev.

Samma lås, från utsidan.


Inne i vråt älskade skafferi. Det är så skönt att ha massor av plats, och att man har allt så överskådligt. Jag är så glad att vi tänkte på att bygga ett riktigt skafferi.

Denna älskade lykta hänger utanför köket i matplatsen, men pga fönsterna kan vi njuta av den från båda hållen när den är tänd.

Kommentarer
Postat av: Petronella

Men jösses, vad är det för en stackars vilsen människa som lämnat kommentaren här ovanför?? Är det sabotage eller ett misstag? Anmäl den jäkeln!!!

Värsta nazistpropagandan ju!Vilken fin telefon, hoppas ni får den att funka! Roligt att få se skafferiet innifrån. Den poolen kommer inte att gå av för hackor!! Kram Petronella

2008-07-12 @ 15:49:45
URL: http://pellanochorjanbyggerhus.blogspot.com
Postat av: lisas torp

Ja, den kommentaren hör väl liksom inte hemma här!!!!Hm...!Jag förundras över hur snabbt allt verkar gå - från poogrop till gjutning och snart är den klar!! Oj, så snabbt jobbat!Jättefina interiörbilder! Telefonen är ju såå vacker!!

Så kloka ni är som byggde ett skafferi - det har alltid varit min dröm att ha ett sånt! Så jättepraktiskt!

Det är såååå spännande att få följa utvecklingen av ert vackra boende!!!Fortsatt lycka till!

Kram

Lisa

2008-07-12 @ 15:57:05
URL: http://lisastorp.blogspot.com
Postat av: Elzie

Visserligen har jag svårt att fatta emellanåt, men jag undrade också vad den stackarn hade mellan öronen som skrev den kommentaren!!! Måtte vara lätt vriden i alla fall.Så härligt med era gamla fina saker. Kul att ni tar tillvara låsen och annat. Har också såna där nycklar till skåp här i huset och dom kommer jag aldrig att byta ut.

Hoppas du har en bra helg.

Kram Elzie

2008-07-12 @ 20:48:47
URL: http://essemia.blogspot.com
Postat av: Charlotta

Vilket underbart skafferi. Är helt grön av avund!!! Har alltid velat ha ett "walk-in-skafferi" men det har tyvärr aldrig fått plats i de kök som jag planerat...Den första kommentaren på ditt inlägg är så avskyvärd att man inte ens borde kommentera detta. Hoppas att det går att spåra detta kräk!!!

2008-07-12 @ 22:02:38
URL: http://hemmaplaner.larssonslounge.se/#home
Postat av: Mamma Mia

Alltid så kul att se bilder från ert hem. Favoriten denna gång - ert ljuvliga skafferi - och er strandskylt var ju bara pricken över i:et!

2008-07-12 @ 23:37:45
URL: http://mammamiashomesweethome.blogspot.com/
Postat av: Paula

Hej sis!

Poolen ser ju ut att bli jättebra! Om vi har tur kanske vi kan vara med och premiärbada, hehe.

Kram!

2008-07-13 @ 10:49:20
Postat av: Viveka på Humlebacken

Hej på er

Jag har plockat bort kommentaren, och om han skriver igen, kommer jag att anmäla!

kram

V

2008-07-13 @ 21:05:24
URL: http://humlebacken.blogg.se/
Postat av: a home far away

Vilka fina detaljer ni har i erat hem, telefonen är vacker hoppas att ni kommer att kunna använda den också!Ha en fin dagKram Gunilla

2008-07-17 @ 06:37:46
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com/
Postat av: Petronella

Hejsan! Tackar för inbjudan :o) Det skulle vara kul att se Humlebacken och dess invånare IRL. Så det gör vi gärna om vi åker dit. Tegelgolvet är tydligen 2,5cm tjockt så vi måste kolla upp att det inte blir knas med golvläggaren. Naturligtvis har alla semester just nu :o( Ska kolla lite närmare på ert golv nu. Kram Petronella

2008-07-18 @ 12:00:45
URL: http://pellanochorjanbyggerhus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0