Tack Lisa

Lisa på torpet hade en utlottning häromdagen och jag var för en gångs skull med i utlottningen. Jag brukar inte vara det, och jag brukar därför aldrig heller vinna något. Lisa lottade ut ett tryck av en av sina akvareller, och då var jag ju bara tvungen. Jag älskar Lisas tavlor. Skulle gärna köpa en riktig nån gång.

Jag fick välja en av dess och jag valde den med svarta vinbär. Den kom på posten idag och den är så himla fin. Tack Lisa! Nu återstår bara att hitta en ram och en plats till den.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad kul att se trädgården växa fram. Det kommer att bli så vacker nästa sommar när grönskan tar fart. Grattis till tidningsartikeln!

Kram Jenny

2008-09-30 @ 22:31:01
URL: http://taklyft.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Skönt att den kom fram som den skulle! Roligt att det blev just du!Ja du, vore det inte så långt så skulle jag gärna komma och hjälpa till lite. Om inte annat skulle du få lite plantor, jag behöver verkligen dela med mej.

Dessutom är det roligare med "fådda" plantor.

Iofs tror jag säkert att du är kapabel att klara planteringen alldeles utmärkt. Men kul vore det.Nu ska det visst bli en massa busväder så du slipper vattna!

Ha det gott!

Kram

Lisa

2008-09-30 @ 23:05:14
URL: http://lisastorp.blogspot.com
Postat av: Magdalena

Fina akvareller.

Så vackert hus ni har :o)

2008-10-01 @ 10:55:55
URL: http://myracollection.ebutiken.nu
Postat av: maria

Jag har sagt det tusen gånger förut och måste säga det igen.VAD FINT DET BLIR I TRÄDGÅRDEN!!!Var får du alla dina ideer ifrån? Kryddrundlarna är ju bara så himlans fina!Jag får komplex! vågar inte visa vad jag gör med min lilla trädgård.Och jo, det bästa och häftigaste på resan var att se de små sköldpaddorna kläckas;)Kramar Maria

2008-10-01 @ 12:58:47
URL: http://lundinsnyahus.blogspot.com
Postat av: Brunkullan med Mosipperötter

Grattis:) Fina bilder!

Susanne

2008-10-01 @ 15:45:07
URL: http://www.fantastiska-fyran.blogspot.com
Postat av: Stillas Malva

Vilka fina akvareller - den kommer nog göra sig väldigt bra hemma hos dig!Ska bli roligt att se vad ni kommer att plantera för spännande saker i er underbara örtagård!

Kram

2008-10-01 @ 17:32:29
URL: http://www.malvasrum.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0