Twitter

Hej på er, och grattis till Balrogs damer som vann SM-finalen igår. Jag tittade faktiskt på finalen, det var spännande.

Jag funderar lite på alla er som bloggar, är ni med i en massa andra sociala, digitala nätverk också? Facebook har jag varit med i ganska länge, och använder ganska flitigt, men nu har jag även skaffat mig ett twitteraccount, och försöker som bäst klura ut vad jag ska ha det till.

Sedan började jag med bloggy också, men det fattar jag ännu mindre. Så just nu ute i högerspalten här hos mig, ser ni mina senaste twitterinlägg. Jag har ingen aning om vad man ska med informationen till, men det är väl något med, "syns jag inte - så finns jag inte..-." Alltså får ni dras med mina twitterinlägg ett tag, få se hur länge:)


Kommentarer
Postat av: Milla

Jag skaffade mig ett Twitter för ett tag sen men det kändes helt meningslöst ganska snart, när man inte alls umgås eller har utbyte med folk som använder det... Det tog ett tag innan jag anammade Facebook men där finns jag nu. De första forum jag var med i tidigt på nätet, och som fortfarande är helt bäst (förutom bloggar som komplement) är mailinglistorna. Synd att de kommit i skymundan, för det är suveränt forum där jag funnit många vänner. Lycka till med Twitter! Kram Milla

2009-04-19 @ 11:56:02
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: Charlott

Twitter har jag aldrig hört talas om, får väl utforska det.

2009-04-19 @ 13:13:24
URL: http://www.marbogarden.blogspot.com
Postat av: Jea

Undrar precis som du. bra för tjuvar, överaktiva och stalkers möjligen.

Och vem bryr sig om att jag städar just nu, kanske p möjligen. Men du är ju mer intressant så jag tycker att du ska fortsätta, absolut. Så slipper du hinna så mycket kreativt och viktigt, fniss

kram Jea

2009-04-19 @ 14:04:06
URL: http://www.kronbladochlantliv.blogspot.com
Postat av: Anonym

Det lät som grekiska för mej, har varken twitter eller Facebook. Tycker bloggen tar nog tid o är alldeles nog avancerad för mej;-)

Kram Cilla

2009-04-19 @ 15:19:15
URL: http://www.vitsomsno.blogspot.com
Postat av: Lisbeth

Heisan! Jo, jeg har også Twittr, men ser at jeg får jo ike tid til å oppdatere eller begynne å føge en hel haug menesker som jeg ikke vet hvem er...hvilket er presis forskjellen på facebook og twitter. På facebook må en jo være invitert for å følge/få tilgang til en person men på twitter kan du velge akkurat hvem du vil. ! Du trenger ikke spørre... litt crazy !

Om du går inn på denne linken blir du kanskje litt klokere, iaff ble jeg det!http://frokenmakelos.com/2009/03/17/hva-er-greia-med-twitter/Klem2009-04-19 @ 15:20:05
URL: http://lisbethsinlilleverden.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hej Viveka - jag kör både facebook och twitter. Twitter är lite svårt för det är inte så många som jag känner som kör. Men jag kan ju följa ditt flöde nu. Funkar ungefär som facebook tycker jag fast korta texmeddelanden (som SMS egentligen). Kram!!

2009-04-19 @ 15:23:30
Postat av: Anonym

Det var jag som skrev förra inlägget :)

2009-04-19 @ 15:24:18
Postat av: Catrin

Twitter är ju väldigt poppis hos kändisar och det är ju roligt att följa, så för dina "fans" är det säkert jättekul!

2009-04-19 @ 15:25:16
URL: http://houseandwedding.blogspot.com
Postat av: Lena

Jag är en kvarleva från stenåldern, så det är väl ett mirakel att jag bloggar... Nej, skämt åsido, jag har valt att strunta i facebook och andra digitala nätverk eftersom det skapar en social stress för mig, som jag inte vill ha i mitt liv. Jag umgås hellre på riktigt, om och när jag själv väljer. Jag har hellre några riktiga vänner än ett tjog bekanta.Kram/L

Postat av: Caro / Karlsebakken 37

Så du har börjat Twittra du också?! Själv har jag fullt upp med att hänga med i bloggar och på Facebook så Twitter får nog vara för min del... Men däremot borde vi ju hitta varandra på Facebook!?Hoppas att du har haft en skön helg och får en bra start på veckan!Kram Caro

2009-04-19 @ 22:08:57
URL: http://www.karlsebakken37.blogspot.com
Postat av: AggieTwitter är ett kul ord tycker jag, man blir lite glad av det!Men hur går det egentligen till?Så här: "jag rensar ogräs......", har du med datorna ut då eller springer du in och skriver ner några ord och så ut igen och så: "jag fikar....", har du med datorna vid fikat också......eller...????Jag skulle bli helsplittrad, men jag tänker mig att du är en välorganiserad människa som inte är av den damp-light-typ som jag känner mig som alltför ofta.....Hursomhelst tycker jag det är jättekul med nya former av uttryck och kommer att följa ditt twittrande lika flitigt som jag följer bloggandet.Lev väl!

Agneta

2009-04-19 @ 23:55:27
Postat av: Proforma

Ännu en ny grej... jag som inte förstått mig på Facebook än :)

2009-04-20 @ 00:39:15
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Skönt Hemma

Jag har varken Twitter eller Facebook. Tycker jag har fullt upp med bloggen och det blir mycket datortid ändå. Kanske jag är gammelmodig och jag kanske ändrar mig, men i dagsläget känns det bra med endast bloggen :)Har lagt ut ett vårtecken :O)

2009-04-20 @ 08:43:05
URL: http://skonthemma.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag skaffade ett konto för rätt länge sen, men har börjat använda det nu. Mitt senaste "inlägg" var något i stil med "Undrar om jag kommer att använda Twitter"... :)

2009-04-20 @ 09:18:22
URL: http://mininspiration.blogspot.com/
Postat av: Willewira

Hej Viveka!!Nu är jag äntligen igång igen, även om det blir i en lite mindre skala ett tag... som jag skriver i dagens inlägg så är jag nyopererad och det tar tid att komma in i rutinerna igen.Twitter har jag inte provat och det kommer nog att dröja... tycker det räcker med bloggen som ska uppdateras. Men man vet aldrig! :)Nu har jag lite vårtecken att visa i alla fall...Sköt om dig!!

Kramar

Willewira

2009-04-20 @ 09:54:14
URL: http://morkarinstappa.blogspot.com
Postat av: Maria

Har facebook och linkedin (jobbnätverk)om de kan kategoriseras som samma. Tycker att twitter är lite intressant men svårt att följa diksussioner och konversationer tex aftonbladets chefredaktör twittar ibland om olika etiska funderingar de har på aftonbladet men det är svårt att hänga med - har inte riktigt fått koll på det.

2009-04-20 @ 11:26:43
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Lotta- Livets väv

Vad härligt att kunna sitta ute och ta drinken! Själva inledde vi grillsäsongen igårkväll...men maten fick inmundigas inomhus! Björkknopparna hos mig är nog minst en vecka efter!

2009-04-20 @ 11:27:57
URL: http://livetsvav.blogspot.com
Postat av: Maria Berg

Jag skulle också vilja vara med på Vårteckan jag gör ett inlägg nu på,

http://alltkangronska.blogspot.com/2009/04/backsippan-vartecken.htmlMaria Berg med bloggen Allt kan grönska.Vad stiligt det blir med pergolan och staket och vilket ljuvligt kök du var och besökte och i efterskott grattis till din 17- åring.

/MB

2009-04-20 @ 11:53:24
URL: http://alltkangronska.blogspot.com/
Postat av: Fröken Grön

Vilken härlig blogg! Jag är "gröngöling" i bloggsammanhang, men kika gärna in hos mig, - vi verkar dela samma intressen.

2009-04-20 @ 18:45:24
URL: http://frokengronsblog.blogspot.com
Postat av: maria

Hej där... tack för grattishälsningen!Jag tycker att bloggen är tillräcklig för mig. Det är lagom om en så säger. Facebook tror jag skulle stressa mig och Tvitter, orkar inte ta reda på vad det egentligen är.Det var svårt för mig att hitta inspiration denna vecka med till din vårteckenutmaning. Lider fortfarande av "segerfeber".... :) Hoppas du förstår.Kram kramMaria

2009-04-20 @ 19:52:31
URL: http://lundinsnyahus.blogspot.com
Postat av: cattis

halloj!Nu har jag lagt upp mitt första vårtecken. ska bli kul att gå in och kika på de övriga bidragen.Har också skaffat twitter men inte riktigt kommit underfund om det ännu. Jag följer dig nu i allafall ler

hoppas att det är okej!/Cattis

2009-04-20 @ 21:47:16
URL: http://livetsomar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0