Lite statistisk - wow

har länge haft koll på sidan Bloggportalen, och Humlebacken har legat bra till där ett bra tag. Nu på sistone har jag tänkt att eftersom bloggen har varit ganska passiv och besökarantalet därför gått ner, så bör ju även placeringen på Bloggportalen rasa. Men när jag för en liten stund sedan gick in och kollade såg det ut så här:

av de mest besökta privata bloggarna i Malmö-området är vi fortfarande sexa och

av privata bloggare i kategorin Hus och Hem i hela landet är vi på 23 plats!
Härligt!!! Tack alla ni som är här inne och kollar titt som tätt. Snart kommer det uppdatering med badhytterna och lite annat:)

Kommentarer
Postat av: Linruz

Åh vad roligt. Grattis.

kram kram

2009-08-04 @ 07:54:56
URL: http://www.linruz.wordpress.com
Postat av: VImsingen

Men så har du ju en helt fantastiskt blogg!

/Vimsingen

2009-08-04 @ 08:14:06
URL: http://vimsingen.blogspot.com
Postat av: Vivi Soltorp

Hej! Grattis, håller med Vimsingen! Och sen är det ju så spännande att titta in här, det har alltid hänt något och så har ni fina bilder! Ha det så bra!

2009-08-04 @ 08:58:42
Postat av: malin björling

det är ju inte så konstigt, jag älskar ditt hus, dina katter och dina projekt. Vi är inte på väg att köpa hus men vore vi det så får man fin inspiration av din sida. Plus att jag tycker att du är så himla bra på att berätta om katthemmet i GBG, och att dina adsense-pengar går ditt. Det är guldmedalj för det. Kram Malin

2009-08-04 @ 09:35:04
URL: http://cherries-malina.blogspot.com
Postat av: Trasia

Hej! Det är en annan uppfödare som såg honom på utställningen i Örebro. Hon specialiserar sig på rött och creme och blev mycket förtjust i honom. Carin är inblandad så klart, men mest som stöd till mig då Kaiser är helt min. Flickan är väldigt söt och verkar ha ett passande temperament. http://acholes.cybersite.se/cirona.html. Blir aktuellt i oktober efter Kaiser och jag varit i Norge på utställning.

2009-08-04 @ 11:16:58
URL: http://trasia.blogg.se/
Postat av: Tina

Grattis till fina placeringar, mycket välförtjänt. En fråga som dyker upp när man ser alla dessa bloggar, som ju läses av ett mer eller mindre stort antal människor: varifrån kommer tiden? Vad spar folk in tid på för att hinna läsa bloggar? TV? Städning? Umgänge med svärmor? Om vi tar dina besökare den här veckan och antar att varje besökare har spenderat 5 minuter i snitt så har din blogg gjort av med 60 timmar bara den här veckan. Och det finns tusentals bloggar till. Svindlande räkning, Momo hade fått huvudvärk. :-)

2009-08-04 @ 12:31:14
Postat av: Jacqueline

Oh vad kul! Jättestort GRATTIS! Men så är också din blogg mycket trevlig och inspirerande! Kram Minne

2009-08-04 @ 14:00:36
URL: http://minnes.blogspot.com
Postat av: Anna

Hei.

Elsker bloggen din, og er innom hver dag. Du har et nydelig hus og hage.

Det jeg lurer på er hvilken produsent dere brukte når dere skulle bygge pool? Er dere fornøyde? Ville dere ha gjort noe annerledes i dag? Kram, Anna

2009-08-05 @ 09:47:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0