Överraskningsbesök

Jo jag skulle ju fortsätta min berättelse.
Vi promenerade alltså omkring i Stockholm på fredag förmiddag, satt och tog en mysig lunch och sedan var det lite kallt och blåsigt. Vi tog då bilen och åkte till:

Japp, just det Maria med Lundins nya Hus
Vi (Micke och jag) körde dit på vinst och förlust. Vi ville inte säga till innan för vi var rädda för att de skulle göra en stor sak av det, och känna sig tvingade att bjuda på en massa eller så. När vi ringde på dörren och Ludde öppnade slog mitt hjärta i 190.. Och när Maria kom och fick sym på mig tror jag att hennes hjärta slog i takt med mitt. Hon blev jättechockad. Stackars Maria. Men de släppte in oss och bjöd på vin (Maria visste direkt att jag gärna skulle vilja ha ett glas rött:).

Och så fick jag då sitta där, under trappan i den fina svarta stolen, med mitt glas vin. Redan när Maria bloggade om den stolen, tänkte jag att jag skulle sitta där och njuta en vacker dag. Och nu har jag gjort det!

och så satt vi och snackade skit i köket en timme eller så. Jättetrevliga var de, både Maria och Ludde. Men det visste jag redan innan


'
Och innan vi gick var vi ju bara tvungna att gå in och säga hej till gästbloggaren Annso också. Här försöker vi ställa upp oss för kameran.. det var inte det lättaste. Jag kände mig ung dubbelt så lång och stor som de där två nippertipporna:)

Men till slut står vi där så prydligt och snyggt:)
Det var fantastiskt roligt att träffa Maria (och Annso såklart) och att se deras fantastiska hus. Och så underbara människor man lär känna genom sitt bloggande:) Jag är så glad att vi åkte och hälsade på, Maria, och jag är så glad att du var lika trevlig IRL som på bloggen!
Tack, Maria, och välkommen till oss en annan gång!!


Vi fick riktigt smak för det där med bloggbesök så vi gjorde en repris dagen därpå.
Nu åkte vi i stället till:

Petra med Colonial East. Också en av mina absoluta favoritbloggar och dessutom en av de första jag fastande för. Petra och jag har träffats hastigt på en mässa för något år sedan, men nu skulle jag ju få se hennes hus och träffa hennes familj också. Petra blev inte riktigt lika överraskad, för hon hade sett på facebook att jag var i Stockholm och frågat om vi kom och hälsade på. Vi hade väl svarat lite kryptiskt, men hon hade mer eller mindre räknat med att vi sksulle komma och dukat fram med paj och allt möjligt. Så himla gulligt.

Petras hus (och hennes familjs förstås) ligger så otroligt vackert med underbar utsikt över vattnet. Jag blev verkligen helt stum.


Och huset sedan.. det var en gång ett enplanshus med rött tegel. Petra och familj gjorde ett taklyft och nu har de två fantastiska våningar som - när allt blir klart - kommer att bli HELT fantastiska.

Här står vi framför huvudentrén. Så snyggt med svart dörr!
Tack snälla Petra och ni andra för att ni tog emot oss med öppna armar. Vi ser fram emot att ni kommer till Skåne och hälsar på en dag:) kram på er!!

Resten av Stockholmsvistelsen blev också fantastiskt trevlig. Syrrans födelsedagsfest var helt fantastisk. Såå mycket roliga kompisar de hade, och god mat, mycket mat, mycket sprit (!) och härlig musik. Hellyckat!! Tack för det Paula (jag har inga bilder från festen, men det kanske är lika bra:)

Kommentarer
Postat av: maria

Men hur skumt på en skala känns det tror du att se sig själv och sitt hus och sin hörna under trappen med en Viveka från Humlebacken sittandes på din blogg tror du???



Även fast jag fick uppleva det där live i allra högsta grad känns det ändo lite smått overkligt att just du (och Micke förstås) varit hos oss och hälsat på.



Shit så paff jag blev, och shit så GLAD jag blev;-)



Kram Maria

2009-08-24 @ 18:39:50
URL: http://lundinsnyahus.blogspot.com
Postat av: Linnéa

Fy fan vilket fint hus! :)

2009-08-24 @ 19:44:03
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Postat av: ikakansjälv

Så himla roligt med alla nya bekantskaper man göra genom bloggen. Har endast träffat några "lokala" stjärnor som Taklyftet och Lindas Trädgård än så länge.

2009-08-24 @ 22:10:06
URL: http://ikakansjalv.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Haha, om du blev stum, då måste det har varit något speciellt! :)



Tusen tack för att ni var med på festen, det var jättekul att ha er här! Och att få presentera mina fina systrar (och diverse män) för våra vänner!



Puss syrran, ses på fredag! :)

2009-08-24 @ 22:18:58
Postat av: Lisa

Vilken spännande Stockholmsresa ni gjorde!

Kul att träffa bloggvänner, speciellt om man inte setts tidigare! Åh, så kul!

Nästa gång får du höra av dej till mej också...:-)



Kram

LIsa

2009-08-24 @ 22:19:07
URL: http://lisastorp.blogspot.com
Postat av: Paula

Haha, om du blev stum, då måste det har varit något speciellt! :)



Tusen tack för att ni var med på festen, det var jättekul att ha er här! Och att få presentera mina fina systrar (och diverse män) för våra vänner!



Puss syrran, ses på fredag! :)

2009-08-24 @ 22:20:15
Postat av: Malin Winbladhlm

Kul, nästa gång får ni titta förbi oss...men är det på sommaren är vi ju förståss i Roslagen;-)

Hälsar

/Malin

2009-08-25 @ 00:00:11
URL: http://twoswedishcottages.blogspot.com/
Postat av: ANETTESHUS.COM

Så gøy med overraskelsesbesøk!!! Og nå fikk jeg jo se hvordan Petra ser ut i virkeligheten også:) et var kul! Deg og Maria har jeg jo sett bilder av tidligere;) Fantastiske hus!



Klem Anette:)

2009-08-25 @ 10:36:19
URL: http://anetteshus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0