Söndagsbak
Mums, ser fantastiskt gott ut.
/Vimsingen
Och jag har missat you too!
Ah, nu är jag tillbaka med nya friska tag! Livet är fullt av utmaningar och tar man dem på rätt sätt så går man vidare stärkt med nya erfarenheter och med den vetskapen att man utvecklats som människa:)
Nog om det!
Vilka smarriga bullar du gjort, blir duktigt sugen på en sån bums! Vad fin din vita kitchenaid gör sig i ditt underbara kök. Appropå kök... och visserligen annat, jag köpte "din" tidning för en och en halv vecka sedan. Den ligger så fint överst i min tidningskorg. Vilket fint reportage, och vilka fina bilder. Det var kul att se bilderna för på någet vis fick man se lite mer av Humlebacken som du inte visat själv. Eller kanske var det bara fotat ur andra vinklar.... fint var det.
Jag har lite svårt att läsa och förstå Norska, men till all tur har jag inte mindre än två Norska väninnor nära till hands, koseligt så det förslår;)
Jag håller med dig kring dina funderingar vad gäller svara på kommentarer. När jag undrar något förväntar jag mig ett svar hos mig, och när någon undrar något svarar jag hos dem... sålänge de har en egen blogg givetvis.
Förresten, sa hon din väninna Kate att jag var framme och hälsade på henne på Formex???
Hon kallade dig Vivvi, ganska logiskt iofs men det blir ju lite lustigt för en annan som "tror" sig känna dig och kallar dig rätt och slätt för Viveka liksom;-)
Nej men du lilla skånskan, nu måste jag kila vidare. Har ju massor att ta igen ju!
Kramar Maria
Vilka vackra bullar! Jag är mitt i ett GI ryck och vågar inte baka bullar, för jag är rädd att jag slukar hela plåten bara för att det doftar så ljuvligt!
Så imorgon får det bli köpesemlor, fast det är inte fy skam det heller!
Lena
Vilket underbart kök du har! Förstår att du tycker det är roligt att baka :)
Du bakade inga surbattor då hahahaha...... skojja...
De ser helt fantastiska ut. Mamma brukar alltid baka semlor ...ja inte alltid men en gång om året...och jag tycker precis som du, de är godast utan grädde och mandelmassa!
Du tack för tipset om golvet, bra att veta. Hur ofta ska man göra det då. När man tycker det behövs eller mer regelbundet?
Så du använder bloglovin fortfarande iaf, det verkar inte vara många som gör det längre.
Oj nu ska vi äta tydligen...Kram på dej//Petronella
Men när de inte längre är nybakta kan du piffa upp dem med mandelmassa, grädde, varm mjölk och kanel!
Hälsar
/Malin
Så gott! Sen blir det ju så mycket roligare i ett vackert kök. :-)
Fina bullar i ert vackra kök som man kan titta på hur länge som helst, alltid roligt med nya bilder ur olika vinklar.
Åh, vilket vackert kök! Med det köket skulle jag vilja baka och greja jämt! Så inspirerande! Bullarna ser ju urgoda ut! Känner nästan doften!
Kram
LIsa
Hej!
Ditt kök ser underbart ut! Så ljust och luftigt.
Kram S.
Jag bakade också semlor i veckan. Det är såå gott men jag gör oftast som dig,äter dem som de är men det beror på att jag inte tål nötter. Tänkte göra en allternativ fyllning med hjortronsylt.
Ert kök är så underbart vackert.
/nina
Jag bakade också bullar i helgen.
Det gick inte alls bra.
Det blev små konstiga, stenhårda saker som visserligen går att äta (enl min man, men jag tror att det är en strategi från hans sida så att jag inte totalt skall sluta baka....) men inte är det roligt inte.
Kan det bero på att mjölet stod på ett mycket svalt ställe......?!?!
Ja, ja. Jag får göra ett nytt försök.
Fast jag tror man måste ha ett Humlebacke-kök för att lyckas riktigt bra, det tror jag.....
Agneta!
Mumsigt värre och imorgon är det dags för semlorna.
Jag längtar.
Kram Åsa
Vilka mumsiga bullar, man blir så sugen på att baka....Lika snygg KA som jag.
Kram Anne
Hej! Bullarna ser jättegoda ut:)
Vilket underbart kök du har..åh vad fint..suck!
Ha en trevlig kväll,
kram Jenny
Mmmm, ser såå godt ut!!! Vakre bilder av ditt nyyydelige kjøkken:)))
Klem Anette
Mmmm, de ser jättegoda ut. Men kolla mitt senaste blogginlägg så förstår du att jag inte vågar baka. Så fint ni har det i köket. Underbart lantligt och vitt.
Mmmmm, jag kommer och äter semla hos dig imorgon =)
Mmmm, luktar gott hela vägen hit! Var tvungen att baka en enkel äppelpaj ikväll bara för att muntra upp mig själv lite med snabbreceptet jag trodde jag kunde utantill - kunde jag tydligen inte utantill ändå... Så det blev sådär faktiskt. Med andra ord är det din tur att sms:a över bullar den här gången! ;) Småsjuka kramar Caro
Å, så gott med hembakta semlor!!
Ja, i ditt vackra kök och med en kitchen Aid, så skulla jag baka jämt, hihi!
Ha en fin morgondag!!
kramis
Ert kök är bland det finaste jag sett!!!
Kram mariette
Har du provat de släta bullarna med smör och ost??
Livsfarligt, om man gillar bullar och ost sen innan, vill säga. ;)
Själv har jag inte hunnit baka några ännu. Inte för att jag behöver några bullar, men gott skulle det vara...
Smaklig måltid! (Fast ni har väl hunnit äta upp bullarna vid det här laget...) :)
Kramar Willewira