Att bygga hus

jag kastar mig alltid över artiklar som handlar om folk som bygger eget. Ni vet, för att jämföra deras upplevelser med våra och så.. Hittade denna på Aftonbladet idag. Härligt med en familj som är så positiv. Jag kan verkligen sakna byggperioden, även om det är jätteskönt att allt är klart nu. Jag saknar alla besluten och allt letande efter det perfekta toalåset eller den perfekta spotlightsplaceringen..  Så därför läser jag alltid om andra som bygger eller byggt:)

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin

Du har väl inte missat http://itsahouse.blogspot.com/ och det fantastiska arbetet de gjort med sitt hus under detta år som gått. Ett sant nöje att följa!

Extreme makeover som saknar motstycke. ... och då är ingen av dem hantverkskunnigare än vanligt.

Hej från mig! =)

2009-09-06 @ 21:22:50
URL: http://www.blogger.com
Postat av: Anonym

Hej! Såg ert hur i hem och trädgård bygga Hus special tidningen men det visste du säkert redan! Så fint! Inte många hus som är lika fina som Karlsonhus måste jag säga, det är något extra som man måste uppleva och inte bara se på bild, lyssna på ljud mm när man går in i hus tycker jag! Ha det gott! Kram Vivi

2009-09-06 @ 22:24:42
URL: http://vitasoltorp.blogspot.com/
Postat av: maria

Precis som du känner jag!Krya på dig från förkylningen.Kram Maria

2009-09-07 @ 08:12:39
URL: http://lundinsnyahus.blogspot.com
Postat av: ikakansjälv

En liten påminnelse från byggtiden......duschen står inne fast utan isolering eller direk tak så det är svinkallt att duscha eller gå på toa. Det blåser i de icke isolerade väggarna, ugnsbakad mat är något man drömmer om då vi senast såg en ugn 2006. Men visst är det skoj!!

2009-09-07 @ 13:45:36
URL: http://ikakansjalv.blogspot.com
Postat av: Jan

Hej!

Tänkte bara tipsa om min sida http://byggpris.se

Där kan ni hitta lägsta priset på byggvaror.Mvh

2009-09-14 @ 07:38:00
URL: http://byggpris.se
Postat av: Nettan

jag önskar att allt vore klart och slippa alla dessa beslut och all tid till planeringen. Det känns som det aldrig tar slut. sen får man kanske skylla sig själv att man hittar på nya projekt. Just nu värker kroppen och jag önskar mig en stunds avkoppling, men så fort man sätter sig så ser man alla saker som inte är gjorda så då är det bara på det igen.Lyckliga ni som har ett så fint och klart hus!Kram Nettan

2009-09-17 @ 17:19:50
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0