Lite nytt

För ung ett år sedan köpte vi en skvallerspegel på auktion. Det har dröjt länge innan vi har satt upp den. Det är väl det att det tar emot att borra hål i nya fönster. Men  nu sitter den på plats. När man står i köket och det ringer på dörren kunde man innan inte se vem det var som kom, men nu... tittar man bara i skvallerspegeln så vet man vem som ringer på.

Vår grov-entré är ditt vänster i bild, och det finns inget rum i huset som ser ut åt det hållet, men nu kan vi allltså i alla fall veta vem som ringer på:)

Så här er det ut från köket. De rosa pelargonerna ni ser i spegeln, de är ung där dörrklockan är:) Perfekt.

Här är grov-entrén, det är där vi ställer bilarna..

Sedan har vi äntligen fått upp dessa lyktor. Eventuellt ska jag hänga likadan fast svarta här i stället, jag tror att det blir ännu snyggare, och så får vi ha dessa någon annanstans.. men vi får se, kanske får dessa hänga kvar. Det ser i alla fall väldigt trevligt utifrån när man tänder dem på kvällen. Mysigt.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Coolt med skvallerspegel!! Och lyktorna ser jättetrevliga ut! Kommer snart över och kollar i verkligheten! Kram!

2009-09-20 @ 11:55:49
URL: http://tjernhus.blogg.se/
Postat av: Kiddan

Hej, har precis hittat din blogg och den är jättetrevlig! Upplyftande att läsa och vilket vackert hus ni har! Var har du hittat lyktorna?Vi ska måla om vårt vita hus nästa år och jag undrar vad ni har för kulörer på ert hus? Hoppas du hinner svara!

/Kiddan

2009-09-20 @ 12:20:44
Postat av: Lisa

Vilka smarta och praktiska saker de hade förr - också! En skvallerspegel är ju superbra!Lyktorna- så jättevackra och jag kan bara tänka mej hur det ser ut när de är tända på kvällen! suck!!

Kram

Lisa

2009-09-20 @ 14:13:01
URL: http://lisastorp.blogspot.com
Postat av: Vivi

Häftigt med skvallerspegeln! Passar ju perfekt! Skönt att få upp sånt man har liggande, jag förstår också att det kan vara lite störande att inte se infart och ingång, vi har uppsikt över både garageuppfart och ingång från gatan från köket, och det är mest där vi är, det är skönt att ha koll. Ändå ser man inte in utifrån gatan heller. Lyktorna var jättesnygga, men håller med svarta där skulle vara snyggare! Lyktor kan man ju inte då för mycket av eller hur?? Ha en bra söndag kram

2009-09-20 @ 14:44:17
Postat av: Cindy

Hahaha...ja den va bra cool, hade glömt att du inhandlat en :-) Lycktorna blir fin fint när mörkret faller på. Kram

2009-09-20 @ 18:08:41
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Hannah

Vilka fina lyktor!!! Vill oxå ha :) Och skvaller spegeln..super söt! vet inte om du läste förrut..men var hittar jag låsmekanismen till toaletten som ni har..så himla himla fin! Kram!

2009-09-20 @ 19:08:13
URL: http://hannahsdreamlife.blogspot.com
Postat av: Emmas utsikt

Vad kan jag säga... I love!

2009-09-20 @ 21:11:03
URL: http://emmasutsikt.blogspot.com/
Postat av: Jeanette

Du ska veta att när våra byggahustankar började så blev jag och min sambo så otroligt inspirerade av ert hus och din känsla för detaljer. Nu har vi valt ett hus till vår tomt och väntar "bara" på bygglovet. Så länge lusläser jag din blogg. Du inspirerar. Fortsätt.

2009-09-20 @ 22:43:50
URL: http://www.lillasysterliten.blogspot.com
Postat av: Caro / Karlsebakken 37

Ah så fint! Älskar lyktorna - vart kommer de ifrån??Stor kram Caro

2009-09-20 @ 22:57:35
URL: http://www.karlsebakken37.blogspot.com
Postat av: Paula

jättefint!!! men byt inte till svarta tycker jag! dessa är underbara!

2009-09-21 @ 09:53:27
Postat av: Maria

Lyktorna är jättefina. Tycker som din syrra, byt inte till svarta!Ni har den snyggaste grov-entren jag sett by the whay. Gaaaah så fint ni har det!Och just nu fejjas det för glatta livet på Humlebacken inför fotografering. Ja du, ni syns överallt. Jag läste en tidning hos kompis i helgen och där fanns ert hus! En byggahus tidning var det om du undrar. Du har säkert full koll på vilken:)Nä, om en skulle ta och jobba sig lite...Kram M2009-09-21 @ 10:03:36
URL: http://lundinsnyahus.blogspot.com
Postat av: Carola

Hej!Vart har du köpt lyktorna, de var jättefina och jag skulle vilja ha ett par själv. Vet du vilket märke det är på dom?Kram

carola

2009-09-24 @ 09:53:08
URL: http://livslust.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0