För två år sedan

För ganska exakt två år sedan tog jag de här bilderna:


Men så ser det inte precis ut idag. Vi har i och för sig blivit av med snön, det sista (hoppas jag) regnade bort i går, det känns skönt. jag tror att jag måste gå en runda i morgon och leta efter tecken på att våren är på väg.
Och det påminner mig, snart är det dags för vårteckensutmaningen. Ni hänger väl på i år igen. I år tror jag att jag tar anmälan via email, för att underlätta förfarandet för mig själv. Det var mycket bläddrande mellan sidor i fjol... men oj så kul det var. Ni kan väl börja maila mig, ni som känner att ni vill vara med på vårteckensutamningen. Det går till så att vi varje vecka, på måndagar, visar hur långt våren har kommit där vi är. Och det är klart att en del inte har fått någon vår, när vi andra börjar, men desto roligare när de också kommer igång.
Här kan du se vilka som var med i fjol!

Maila till [email protected] om du vill vara med! Skriv adressen på din blogg, och vilket landskap du bloggar från, eller land, om du kommer från ett annat land. Och så täcker vi upp alla landskap i Sverige och minst en bit av Norge och Finland också (varför stöter man aldrig på bloggande danskar?)


Men att jaga vårtecken, tror jag att tom att vi i söder väntar med ett tag, eller vad säger ni?


Kommentarer
Postat av: Carin

Det kanske skulle vara en kul idé att vara med på. Men än är det ingen vår i sikte och jag som bor både i Linköping och Stockholm ser bara snö på båda ställena ännu. Återkommer lite senare.

/Carin

2010-01-14 @ 04:35:36
URL: http://www.salstatosee.blogspot.com
Postat av: Linruz

Här har vi snö i stora drivor fortfarande.

Våren känns låångt borta.

Kra m LIna

2010-01-14 @ 07:36:13
URL: http://www.linruz.se
Postat av: Lisa

Ja än känns våren avlägsen. Vi har fortfarande en massa snö här på Öland. Kanske utmaningen kan dra igång i mars nån gång? Kommer inte riktigt ihåg när utmaningen började förra året?

Men självklart vill jag vara med även i år, så jag skickar dig ett mail senare.

Ha de!

2010-01-14 @ 09:21:47
URL: http://numos.blogspot.com/
Postat av: Willewira

Naturligtvis vill jag vara med och jaga vårtecken, även om det kommer dröja ett tag innan de syns...Men å andra sidan kan man jaga vårtecken inomhus också... vi hade mygg innan jul, så mirakel finns.Kram

Willewira

2010-01-14 @ 11:01:47
URL: http://willewiras.blogspot.com
Postat av: Lisa

Ja, det var en jättekul idé och jag fortsätter gärna och mejlar dej.Menar du att du tog dessa bilder i januari förra året?!!! Jisses, vilken skillnad! Det känns som det är lååååångt kvar till de bilderna! Men man vet ju aldrig..!Lisa

2010-01-14 @ 11:03:48
URL: http://lisastorp.blogspot.com
Postat av: Vivi

Hej! Otroligt att det hade kommit upp så mycket för två år sedan vid den här tiden!!! Vi har lika mycket snö som när ni var här den 23! Allt ligger kvar och det lär väl ligga ett tag till, på ett sätt mysigt men sen kommer det trista slasket när det väl börjar smälta, ja vad kul med vårtecken igen! Här lär det dröja, känns det som...idag har jag börjat plocka undan julsaker...men jag fick ju så många fina amarylisar när dom fotade här så dom får vara kvar. Vi hörs!/Kram Vivi

2010-01-14 @ 12:19:16
Postat av: Mamma

Har redan mailat och anmält min blogg! Får nog gå en runda och kolla...

Kram

2010-01-14 @ 12:59:05
URL: http://tjernhus.blogg.se/
Postat av: kamomilla

Det är trots allt bara januari än...

Men tänk så stor skillnad det är från år till år! förbryllad

2010-01-14 @ 20:42:58
URL: http://lillakamomilla.blogspot.com
Postat av: moster

Räknas vårtecken från Thailand?

2010-01-14 @ 21:10:40
URL: http://strandrosen.blogg.se/
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

ÅÅÅ det va så himla kul förra året! Kul att du vill köra på i år igen :-) Självklart vill jag va med! Ett mejl kommer snart :-)

Fast jag gilar vintern oxå fast jag skule vilja ha mer snö o sol än va det e nu. MEn i mars får gärna våren börja!

2010-01-16 @ 22:44:24
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0