Skärgårdsdröm

Har du en dröm om ett hus i Stockholms skärgård. Ta då chansen att få hjälp med att hitta just ditt drömhus.


Eyeworks kommer under sommaren att producera en TV-serie som handlar om att hitta sitt drömhus i skärgården, och de söker deltagare till programserien. De söker alla möjliga människor som letar efter alla möjliga tper av hus, allt från små torp till stora villor. Ta kontakt med Vendela Ragnarsson och anmäl ditt intresse!

Så här skriver de själva:
Tillsammans med kompetenta mäklare och en professionell inredare kartlägger vi dina önskemål kring läge, prisklass och hustyp. Därefter presenterar vi tre objekt som passar just dina behov perfekt och tittarna får sedan följa med i jakten på drömhuset.
Serien ”Skärgårdsdröm” som ska spelas in sommaren 2010 är en ren feel good- och lifestyle-serie om att leta och köpa hus i Stockholms skärgård. Inget granskande på något sätt utan bara en vacker och förförisk upplevelse om det bästa Sverige har att erbjuda – nämligen skärgården!
Är du själv intresserad av att få hjälp att hitta ditt drömhus, eller kanske känner någon som vill komma ut i skärgården ber vi dig att kontakta oss.
Vendela Ragnarsson | [email protected] | T +46 8 522 16 55
Malin Håkansson | [email protected]
Gävlegatan 12 A | 113 30 Stockholm | http://www.eyeworks.tv

Kommentarer
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Låter ju mysigt förstås. Men jag tycker det är helt guld-super-bra att ha sommarhuset bara 40 minuter från hemmet. Så Stockholm får klara sig utan mig. Och tur är väl det, för plånboken hade inte klarat det heller.

2010-05-19 @ 19:59:52
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: Ann-Christine

Fick en förfrågan via mail nyligen om jag ville delta i det här programmet! Fniss Jag??

Fast jag fortsätter allt bo i vårt hus vid havet i Finland ;)

2010-05-22 @ 20:11:30
URL: http://strandviksvillan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0