Säljkonferens med KarlsonHus

Vi har varit på säljkonferens. Vi körde i tisdags eftermiddag, mot Skövde. Redan i Småland började det att snöa och snöovädret höll i sig under hela vår vistelse och faktiskt även nu sedan vi har kommit hem.
Det tog oss 5,5 timme att komma upp, stackars alla lastbilschaufförer som hade fastnat med sina bilar längs med vägen. Det kan inte ha varit kul.
Vi kom fram till Knistad Herrgård och möttes av en fantastisk syn:

Foto: Vivi på Soltorp

Det var som en saga, herrgården låg där inbäddad i snö och det brann eldar utanför dörren. Som en julsaga. Synd att det är en månad kvar till jul bara:)

Konferensen började på onsdagn och denna gång handlade det mycket om våra underleverantörer. Jättebra att träffa så många av dem och att få en personlig kontakt att prata med om det är något man undrar för en husköpares räkning.

Dessutom delades det ut pris. Årets bästa säljare. :)


Saxat ur Juryns motivering:

... Vi vill härmed hedra Viveka och Mikael Gulda, inte enbart beroende på det goda resultatet utan också för att de inspirerar hela säljkåren...
... Rubriken på detta diplom skulle förmodligen även kunna vara "Årets bloggare" eller "Hur många tidningar kan vi synas i på ett år"...

Tack för det KarlsonHus, det känns gött!! Och tusen tack för de fina glassakerna från Kosta Boda, som vi fick:

Känns mysigt att bli uppmärksammade. Vi prenumerarer gärna på förstaplatsen.:)

jag är också glad över alla kataloger från underleverantörer som nu fyller vårt skåp, det blir så mycket lättare att förklara för kunderna om man har kataloger att visa.

I kökssoffan ligger Ozzy och hans mamma, han har nästan vuxit ikapp sin mor nu.

Och utanför fönstret ser det ut så här.

Kommentarer
Postat av: Vivi

Ja vad kul det var! ha en fin fredagskväll, ja jag skrattar fortfarande till då och då när jag tänker på konferensen......heheheehe det var nära att jag fick ett sådant där hysterisk skrattanfall åt vårt diplom...dag 2. kram på er från Vivi soltorp.

2010-11-26 @ 14:18:05
Postat av: Lisa

Jättegrattis till er!!!! Åh, så kul för er! Det är alltid roligt med uppmuntran!Så även ni har så pass mycket snö! Det verkar ju vara snötäckt i hela landet då! Här i Sthlm har det snöat i princip sen i tisdags - det bara håller på och håller på och....man känner ju igen det från förra vintern! Ve och fasa - måtte det inte bli likadant!!!Katterna är helt, helt bedårande söta!!!

Ha en skön advent!

Kram

Lisa

2010-11-26 @ 14:47:38
URL: http://lisastorp.blogspot.com
Postat av: Aggie

Absolut största gratulationen till er båda! Vilket erkännande! Det måste kännas otroligt bra och inspirera ännu mera. Det var verkligen roligt!

Jag stöder juryn beslut, jag!!

Jösses så mycket snö ni har, vi har bara legat i kanten för det otroliga oväder som finns i närheten, vi har fortfarande bara puder.

Så goa katterna är, dom är verkligen fina och nu är dom väl inne så ni inte behöver hänga omkring i staketet och ta ner dom!!

Kram på er båda två!

Aggie & hennes omgivning Peter!

2010-11-26 @ 17:04:25
URL: http://www.snackskalsdalen.blogspot.com
Postat av: Maria

Grattis till diplomet! Vilka fina ord i motiveringen, men det är ju inte så konstigt egentligen:)Knista Herrgård är jättefint. Jag har varit där ett flertal gånger. Min förre chef älskade det stället så han lade våra konferenser där titt som tätt.Fin advent önskar jag Guldorna denna kväll.Kram

2010-11-26 @ 18:58:19
URL: http://lundinsnyahus.blogspot.com
Postat av: Helén

Detta fina vinterlandskap ger verkligen julkänsla. Grattis till er fina utmärkelse :) .

2010-11-26 @ 19:15:45
URL: http://sjolund.wordpress.com
Postat av: Jennie

Grattis! Så kul när engagemang lönar sig och blir uppskattat.

Vivis bild på herrgården är verkligen helt sagolik. Blir sugen på att åka dit.

Kram Jennie

2010-11-26 @ 19:16:26
URL: http://skogslunden.blogspot.com
Postat av: Ninne

Först ett STORT GRATTIS!!

Sen till Herr Rymmare!! Kan du inte få ngn att vakta UTANFÖR stängselt? ingen av er närmaste-- släpp ut honom o var borta fr fönstren .. Den el. de om det behövs, bör ha ngt att slänga på missen vattenpistol är ett bra redskap. Alltså ska han träffa ngt som inte är trevligt utanför stängslet.

Hoppas du får rätt på honom så han slipper gå ett sorgligt öde tillmötes. De är ju såå "GOA" dina katter.

Lycka till Ninne

2010-11-27 @ 12:05:53
URL: http://ninneslilla-oas.blogspot.com/
Postat av: Elisabeth Nyborg

den herrgården kan jag tänka mej....... :-)Grattis till 1a platsen !!!!Hur länge ska du ha de där katter? trodde du bara passade dom eller du kunde inte låta bli så du behöll dom ?;-)

trevlig 1 advent , kram!

2010-11-28 @ 13:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0