Reklam och Google Maps

Fick en liten kommentar om att jag har för mycket reklam på min sida, och vill då passa på att berätta, igen, att alla intäkter för reklam som kommer in via bloggen, går direkt till välgörnade ändamål. Drygt 5000 kronor har jag delat ut hittills. Sista året har pengarna gått till Rädda katten i Malmö.

Och så till Google Maps som har tagit nya bilder på södra Sverige. Nu är vårt hus med:)

Kommentarer
Postat av: Aggie

Ha....jag har aldrig ens tänkt på att det är reklam i din blogg. Däremot vet jag att det är det och att du är generös och skänker bort pengarna! Det är storartat!

Det är rätt kul att kunna se sitt hem uppifrån, så där. Nu kan inte vi det med vårt ännu, men våra gamla hus kan vi se!

Kramar

2010-09-14 @ 21:47:17
URL: http://www.snackskalsdalen.blogspot.com
Postat av: Annika

Jag tycker det är fantastiskt, det du gör. Vem skänker så mycket pengar i vanlig fall. Du har så bra inlägg så reklamen ser man liksom inte. Här välkomnar vi hösten med ljus och brasa! Må så gott och klappa alla katter ;-). Annika

2010-09-15 @ 08:40:23
Postat av: Åsa

Hej

Alla gör som de själva vill, jag tycker du har valt reklam av en god anledning och vill göra likadant.

Undrar nu bara hur det fungerar? kan man välja vilken reklam man vill ha eller kan det komma upp olämplig reklam som man inte vill ha? Och kan man då ta bort den?

Ha en bra dag

Kraaaaaam

2010-09-15 @ 09:45:08
URL: http://hemmalycka.blogspot.com
Postat av: Hem o Hav

Vilken fin header! Kram

2010-09-16 @ 07:54:10
URL: http://www.hemohav.blogspot.com
Postat av: Frank

hehe kul att man kan se sitt hem på google maps

Postat av: Sonja Sell fran Tyskland

Här i tyskland är det ett stort debatt om google street view, och det är manga som inte ville att google visar fassaderna av deras hus pga faran av inkräkare. Det är oklart om man maste tillata att google visar den eller inte. I den fall att man bloggar om ens egen hus är det väl ingen stor problem, vi vet ju alla hur det ser ut hos dig. Men det finns ochsa en massa folk som föredrar att förbli anonym och att andra människor inte hitta dom via internet. Hur gör man da? För min egen skull vet jag inte hur jag ska bär mig at.

Hälsningar fran Marburg!

Sonja

2010-09-21 @ 09:14:32
Postat av: Lisa

jag tycker du gör en bra grej med dina reklampengar, hade jag oxå kunnat hade jag skänkt till div djurhem som tar hand om övergivna djur,tex Djurens vänner i Aggarp. Men nu har jag inga intekter från reklam. Kram :-)

2010-10-26 @ 16:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0