Buddha

I ett hörn av vår trädgård har vi singel och bambu. Jag vet inte riktigt vad vi har tänkt med den där snutten, men vi har pratat om att ha en utedusch och lite så. Nu har vi köpt en Buddha som sitter där och tittar på oss när vi badar i poolen, han är så söt och passar så bra med bambun i bakgrunden.

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor/Svärmor

Det har ju blivit ett litet "asiatiskt" hörn! Fint!

2011-08-19 @ 11:58:49
URL: http://tjernhus.blogg.se/
Postat av: Aggie

Fint med en liten Thai buddha och någon utedusch kanske inte behövs? Har för mig att det regnat redigt mycket den här sommaren, eller hur.....just nu regnar det alldeles för mycket här, portarna har öppnat sig och det är så mörkt ute, usch, för tidigt, även för mig som tycker om hösten.Jo, får jag fråga en sak om bordet? Hur är "bordsskiveplankorna" fästa i underredet? Limmade, skruvad, spikade, underifrån eller hur hålls det fast? Jag måste bara försöka göra ett sånt bord......försöka, alltså!Aggie kramar

2011-08-19 @ 12:25:36
URL: http://www.snackskalsdalen.blogspot.com
Postat av: Lisa

Så fint buddhan smälter in bland det övriga och den ger också ett lugn...kanske ett hörn för lite meditation och stillhet?

Lisa

2011-08-19 @ 13:19:48
URL: http://lisastorp.blogspot.com
Postat av: Aggie

Hej igen och tack för att du skrev hur Micke hade gjort med bordsskivorna! Jag har försänkare till mina verktyg så det är egentligen bara att åka och skaffa bräder nu. Ska bara göra färdigt allt annat jag håller på med först......och så ska det gärna sluta regna också. Fy vilket väder vi har.

Aggie kram

2011-08-19 @ 21:51:47
URL: http://www.snackskalsdalen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0