Syltkok
Idag har jag kokt salmbärssylten. Det blev en del faktiskt, jag tror att det ska räcka hela vintern :). Såå gott till saffranspannkaka, men även till vanlig pannkaka..
3,1 kg bär blir till sylt
Det blev ganska mycket
Sylten får en sån härlig färg, rödsvart nästan. Hoppas nu att den smakar lika gott som den ser god ut.
3,1 kg bär blir till sylt
Det blev ganska mycket
Sylten får en sån härlig färg, rödsvart nästan. Hoppas nu att den smakar lika gott som den ser god ut.
Kommentarer
Postat av: marjan
Mmmmmmm, I can smell the sweet smells from here! :-)
Postat av: Mamma/Mormor/Svärmor
Det är SÅ GOTT med saffranspannkaka med salmbärssylt och vispgrädde!!!
Kram!
Postat av: A House With A View
Åh så mumsigt!! Älskar pannkaka med hemmagjord sylt!! Har inte smakat salmbärssylt, verkar god!
Kraaaaaaaaaaaaaaam aka
Postat av: Aggie
Mmmmm, man känner sig så duktig, husmoderlig och präktig när man syltar (och saftar, fast saftar gör inte jag)....och jag såg på din mors blogg hur gott det såg ut med saffranspannkakan. Mums!
Aggie kramar
Trackback