Syltkok

Idag har jag kokt salmbärssylten. Det blev en del faktiskt, jag tror att det ska räcka hela vintern :). Såå gott till saffranspannkaka, men även till vanlig pannkaka..

3,1 kg bär blir till sylt

Det blev ganska mycket

Sylten får en sån härlig färg, rödsvart nästan. Hoppas nu att den smakar lika gott som den ser god ut.

Kommentarer
Postat av: marjan

Mmmmmmm, I can smell the sweet smells from here! :-)

2011-08-21 @ 16:10:14
URL: http://cowroad.blogspot.com
Postat av: Mamma/Mormor/Svärmor

Det är SÅ GOTT med saffranspannkaka med salmbärssylt och vispgrädde!!!

Kram!

2011-08-21 @ 17:31:21
URL: http://tjernhus.blogg.se/
Postat av: A House With A View

Åh så mumsigt!! Älskar pannkaka med hemmagjord sylt!! Har inte smakat salmbärssylt, verkar god!



Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

2011-08-21 @ 21:11:24
URL: http://[email protected]
Postat av: Aggie

Mmmmm, man känner sig så duktig, husmoderlig och präktig när man syltar (och saftar, fast saftar gör inte jag)....och jag såg på din mors blogg hur gott det såg ut med saffranspannkakan. Mums!

Aggie kramar

2011-08-22 @ 09:30:54
URL: http://www.snackskalsdalen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0