Sticker ut hakan

Nu vet jag att jag sticker ut hakan och riskerar att folk blir irriterade. Men jag tänkte berätta vad jag inte tycker om hos vissa bloggar och varför..

Jag gillar inte när man har text som går över hela sidan, det är så svårt att läsa.
Jag gillar inte när man har brokig bakgrund bakom texten, svårt att läsa.
Jag gillar inte när man har musik på sidan. Det händer ju att man har på egen musik när man tittar runt på bloggar, och så plötsligt så är det dubbelt upp, nej, bort med musiken!

Det var nog det. Som jag kommer på nu i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, then you should be ok 'hos mig', I have none of those things on my blog! Lots of Signs of Spring photos already though!!! :-)

kram,

2011-01-27 @ 15:36:10
Postat av: Lisa

Ha-ha! Ja, där stack du allt ut hakan!

Jag håller med dej om mycket!

Kram

Lisa

2011-01-27 @ 16:44:23
URL: http://lisastorp.blogspot.com
Postat av: Anna-Panna

De "gyllene reglerna" inom webbdesign.

2011-01-27 @ 17:01:30
Postat av: Aggie

Jag skriver nu detta på fel ställe, men nu sticker jag ut hakan lite, jag har gjort ytterligare ett inlägg med husen och valt ett och skrivit en jättetafflig motivering som inte ens är riktig, jag vill ju egentligen ha ett Humlebacken men jag tyckte det var för uppenbart och för enkelt så......



Jag håller med om alla punkterna i din hakutstickning i inlägget här, jag vill ha det enkelt och lättläst annars tröttnar jag.....och för mycket fladder och grejer gör att när jag använder min minidator så tar det eeeevigheter allting, och så tycker jag inte om ordverifieringar.



Skall göra inlägg om detta senare, jag ock!



Ha det, kram

2011-01-27 @ 18:59:31
URL: http://www.snackskalsdalen.blogspot.com
Postat av: Tina

Och jag passar på och säger att jag gillar inte header-gigantomani. När jag kommer in på en blogg ska headern inte vara större än att jag direkt kan se minst rubriken till första inlägget, så att jag vet om jag redan läst det eller ej. Skönt att få det sagt.

2011-01-27 @ 20:19:52
Postat av: A House With A View

Härligt med folk som vågar sticka ut hakan :))



Kraaaaaaaaaaaaam aka

2011-01-27 @ 21:12:16
URL: http://ahousewithaview-aka.blogspot.com
Postat av: Jennie

Puh, jag klarade mig denna gången:) Ja, inte från headergigantomanin då (bra ord), men det beror på okunskap om hur jag gör den mindre:)

Ha en fin helg!

2011-01-27 @ 21:49:06
URL: http://skogslunden.blogspot.com
Postat av: Emmas Utsikt

Jo jag är enig, men det som är bra är ju att smaken är olika och det finns något för alla. Man får heller inte glömma att många inte har kunskapen att ändra på design, header osv. Alla har inte heller tid till att laga en supersnygg blogg, som jag själv till exempel. haha...

2011-01-28 @ 11:13:54
URL: http://http://emmasutsikt.blogspot.com/
Postat av: Petronella

Hejsan!

Håller med om det mesta du säger fast jag har problemet att jag tröttnar fort också. Är så trött på min egen blogg så jag vet inte vad men orkar inte riktigt lägga ner tid att ändra heller.



Jo, storasyster opererade sin höft för andra gången på ett år. Hon har/hade en tumör i höftleden som besvärar henne. Den är inte elakartad utan benign men sitter lite illa till. Först försökte de bränna bort den men det fungerade inte så nu har de opererat på traditionellt vis istället. Så nu hoppas vi på att det fungerat så hon slipper smärta och begränsningar. Det var därför vi var på sjukhuset med lillsnorfan. Ammar ju fortfarande så det var tvunget. Även om storasyster är myndig så måste mamma vara med när det är jobbigt ju.



Hoppas ni har(hade?) det toppen i Thailand. Kram P.

2011-01-28 @ 23:46:54
URL: http://tinnarochtorn2.blogspot.com
Postat av: ANNAANNA



Jag håller helt med dej på alla punkterna + det som Tina nämner här ovan med gigantiska headers som täcker hela förstasidan.



En annan grej som får med att vägra göra återbesök i en blogg är när folk har hystrisk blinkande bakgrund eller sidor samt svart bakgrund och ljusa eller neonbokstäver i blurrigt typsnitt.



2011-01-29 @ 14:27:46
URL: http://wonderings.blogg.se/
Postat av: din skratt guide

Hejsan, gillar du att skratt ? Jo men självklart, vem gör inte de ju. Kolla in min blogg & skratta lite om mina skämt är din humor :)

2011-01-29 @ 15:27:21
URL: http://skrattfeber.blogg.se/
Postat av: Seriösa frisörutbildningar

Blir så inspirerad när jag läser den här bloggen. sij Det kan vara på sin plats att säga att ingenting här egentligen behöver skrivas, eftersom ingenting här egentligen sägs.

2011-01-29 @ 17:38:58
URL: http://www.frisorutbildningar.com/
Postat av: Liw

haha skrev fel, ska vara 75 kr =)

2011-01-29 @ 18:24:40
Postat av: Maria

Ja , det har du rätt i ... och det är bra att få tips från erfarna bloggar då man är ny...jag har t.ex. ingen aning om hur man gör en header som innehåller mer än en bild och som är lagom stor. En header ska ju spegla bloggen dochk så man direkt ser att det är en blogg som man blir nyfiken på...

2011-01-29 @ 19:02:42
URL: http://turagarden.blogspot.com
Postat av: Maria

Ja , det har du rätt i ... och det är bra att få tips från erfarna bloggar då man är ny...jag har t.ex. ingen aning om hur man gör en header som innehåller mer än en bild och som är lagom stor. En header ska ju spegla bloggen dochk så man direkt ser att det är en blogg som man blir nyfiken på...

2011-01-29 @ 19:03:31
URL: http://turagarden.blogspot.com
Postat av: Jea

oj vilken vass haka du har då;-) jag vågar inte ens skriva vad jag stör mig på. Kan säga det vid tillfälle istället om du är intresserad, hahaha

kram!

2011-01-30 @ 11:53:20
URL: http://www.kronbladochlantliv.blogspot.com
Postat av: Killen som älskar museer

Jag tror chips kan vara ett av det moderna samhällets värsta fiender. Undra hur många kilo de har på sitt samvete. set Förhoppningsvis kan inlägget vara till nytta för framtida uppsatsskrivande som också bearbetar problem genom att inte lösa några.

Postat av: Marie

Hej viveka. det är så roligt att se vad din blogg har växt och blivit populär..jag har följt dig lite nu och då sen start och sett dig i tidningar odyll.ja det är roligt..forsatt lycka och framgång../Marie

2011-01-30 @ 22:38:34
URL: http://www.dreamlifeincity.blogspot.com
Postat av: Paulina

Haha, håller med om brokig bakgrund, ibland får man gissa varannan bokstav. Och musik på en hemsida, suck, är inte det lite -00...



Text över hela sidan har jag däremot inte träffat på...

2011-01-31 @ 20:40:59
URL: http://hemmahospaulina.blogspot.com
Postat av: Eva

Jag brukar läsa din blogg, och visst ska man säga vad man tycker, men måste rkänna att ditt blogginlägg kändes lite pinsamt, rent av lite barnsligt.

Om du stör dig på de sakerna som du nämde på rad, så varför låter du inte bli att gå in på bloggarna då?

Om du nu stör dig så på vad dom har. En blogg är något personligt, dvs något som man designar så som man vill ha det. Passar inte det dig och du stör dig såpass att du måste "sticka ut hakan" läs inte bloggarna då!

Självklart ska man säga vad man tycker, men att klanka på något man inte ens behöver ta del av, känns bara löjligt.

2011-02-07 @ 15:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0