Målning i Beddingestrand

I Beddingestrand har man kommit långt med huset. Målarna är på plats och snickarna håller sig undan, eller ja, en del lister och lite trädäck utomhus finns ju för dem att pyssla med. Och så lägger de golv.

Golvet täcks över i samma takt som de lägger det, för att det inte ska skadas. Så man hinner inte se hur det blir riktigt ännu.

Här ser man huset från vägen om man kommer från stranden. Färgen är mer grågrön än vad den visas på min skärm. Men jag vet ju inte hur ni ser den. ursnygg i verkligheten i alla fall!! Här ser man porch-taket på kortsidan där jag tror att familjen kommer att äta alla sina måltider den varma delen av året.

Från trädgårdshållet ser prochen ut så här. Det ska bli ett trädäck som går fram till brädhögen ungefär, och sedan bort mot vänster så att man kan gå nästan runt huset utan att bli smutsig om fötterna.

Här kommer det att bli en balkong där man ser havet. Kan tänka mig att det blir en del kvällar med solnedgång där.

Snygga detaljer!
Huset skall vara inflyttningsklart om ung en månad, det är spännande. Som säljare känner man sig så delaktig och ansvarig för att kunden ska bli nöjd. Det är en av de största och kanske viktigaste affärerna man gör i sitt liv, och det handlar om så mycket mer än bara hur mycket det kostar eller exakt när det kan bli klart. Det är alla de där små detaljerna och funderingarna som att det blir ett personligt och unikt hus. Å vad det här är ett roligt jobb!!

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor/Svärmor

Måste nog ta en tur till Beddinge snart igen...

Kram!°

2011-05-29 @ 17:37:37
URL: http://tjernhus.blogg.se/
Postat av: Helene Langborg

Så sant det du säger om viktigaste affären i livet och vikten av att det blir som man tänkt sig. Vårt hus är helt underbart och det blev en hel del dyrare än vi tänkt, men det är smällar man får ta om man vill ha det bästa.Den gröna färgen ser jättefin ut på min skärm ;-) antar att den är lika fin i verkligheten,.

Synd att vi bor så långt borta, men det finns en chans att vi lånar pappas hus i Smyge i juli och då svänger jag nog förbi och tar en titt .Kram Helene

2011-05-29 @ 20:54:27
URL: http://ullevidsdal.blogspot.com
Postat av: Sonja Sell fran Tyskland

Tack för att jag fick se det!

Hälsningar fran Marburg,Sonja

2011-05-30 @ 08:07:48
Postat av: Micke O

Vi är nöjda!

2011-05-31 @ 00:33:01
Postat av: nella

Hej!Man blir inspererad när man tittar in i din blogg,,är själv sådan som älskar att inreda. Du har en fin blogg!! Men funderat länge vart Lundisnyahus tagit vägen? Inget har ju skrivits där på länge. Hoppas du kan ge svar../ Nella

2011-06-01 @ 10:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0