Fiskmåndag

Förra veckans sista måltid idag. Det var fisk kvar, den skulle paneras i ett särskilt skorpmjöl (eller ströbröd, vilket ni vill), men detta var vad som kom med.. är detta panko, eller har min Ica-butik skarvat?

Å andra sidan står det att man ska få 4 torskfiléer i kassen, men vi fick 6. Det räckte till ett skrovmål för katterna också. Men det där panko får jag nog prova en annan gång. Heder åt Ica som skickar ekologiskt i alla fall!

Inga märkvärdigheter idag alls. Bara vanlig panering, potatis och morötter i ugn, och så en sås på pickles, äpple, creme fraiche, smaksatt med curry och senap. Enkelt och gott.



Kommentarer
Postat av: Tina

Ni är lurade. Pankobröd är underbart, går inte att jämföra med vanligt ströbröd. Testa!

2011-10-24 @ 22:44:55
Postat av: Monica

Vi har köpt panko och provat och det blir verkligen frasigt och gott!

Den där såsen verkar jättegod!

Kram!

2011-10-24 @ 23:08:59
URL: http://tjernhus.blogg.se/
Postat av: Paula/ICA Matkassen

Hej!

Vad tråkigt att du inte fick den riktiga pankon. Tyvärr är det så att ett fåtal butiker har drabbats av att pankon är bristad så de har inte fått leverans av denna vara. Vi har därför rekommenderat ersättningsvaror som de kan byta ut pankon mot.



Smaken ska inte skilja sig nåt nämnvärt från vanligt ströbröd, men däremot så blir det krispigare och crunchigare med panko, dvs texturen är annorlunda.



Hoppas att maten smakade bra ändå, tyvärr händer det ju att butiker inte får de leverenser de ska och då försöker vi ersätta varorna så gott det går!



Hälsningar

Paula,ICA Matkassen

2011-10-25 @ 16:47:17
URL: http://www.ica.se/icamatkassen
Postat av: Karin

Ser väldigt gott ut!

2011-10-27 @ 08:39:03
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0