Nytt staket

Vi försökte ju att kattsäkra vår trädgård.. det gick sådär. Nu har vi gett upp och för att låta blåregnet växa som det vill, tog vi i går bort gallret, och ska ersätta det med liggande ribbor. Det blir som en liten avdelare i trädgården, ett litet insynsskydd mot gatan och ett bra ställe fär växter att klättra på. Katterna tar sig ut lite varstans, så de bryr sig inte.. :)Detta galler åker nu ner.


Våre rusar på så snabbt nu att man inte riktigt hinner med. Musöronstadiet är sedan länge sedan förbi. Och då är detta den björk som alltid slår ut sist.Aklejorna slår ut vilken dag som helst.
Oj vad jag gillar våren, det är så härligt med allt som växer och frodas..

Kommentarer
Postat av: Monica

Fint, måste nog komma över och kolla...

Kram!

2012-05-03 @ 11:08:29
URL: http://tjernhus.blogg.se/
Postat av: Aggie

Ja, dom små katterna är svåra att rå på, men det kommer nog att gå bra, det hoppas vi.

Han är duktig din man, ständigt med hammare och såg och spik och skruv i högsta beredskap. Jag tror det kommer att bli jättefint och med det "klimat" ni har kommer wisterian att blomma jättefint. Här går vi fortfarande och väntar på att vår ska komma med i alla fall en enda blomma!

Kramar

Aggie

2012-05-03 @ 12:27:21
URL: http://www.snackskalsdalen.blogspot.com
Postat av: Lisa

Det ser jättefint ut med staketet och jag kan tänka mej det med blåregn! Wow, så vackert!Bläddrar lite bland dina vårtecken - så mycket fint du visar, och vi är ju nästan ifatt nu...så snabbt allt går så snart värmen kommer!

Lisa

2012-05-03 @ 17:44:17
URL: http://lisashus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0